14 Eylül 2014 Pazar

SARI ELBİSEM VE BEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZZZ






Henüz eteği teyelli,  makinede mi diksem ,elimde mi yapsam bir türlü karar veremedim,sonra elbisenin genel havasından elde dikmeye karar verdim . Kollarını biye ile çevirdim..

6 yorum:

  1. Bloğunuzu yeni keşfettim ve tanıtım yazınızda adeta kendimi gördüm, ve bu elbiseye ben de bayılmıştım, harika iş çıkarmışsınız. Beldeki büzgü olayını galiba yok etmişsiniz. Ben de arkadaki dekolteyi kapatmayı düşünmüştüm, tabi ben dikene kadar yaz bitti, ama sizinkini görünce,bir dahaki yaza Allah ömür verirse dikmeyi kafaya koydum. Ben de bloğuma beklerim. :) http://hobylst.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba tanıştığımıza sevindim,sanırım bizleri buluşturan da bu benzer özellikler ,dikiş kardeşliğimiz....Yıllardır hep dikerim ama paylaşmak ayrı bir heyecanlandırdı beni,mutluyum aranızda olduğum için. Evet büzgüyü tamamen yok ettim,böyle daha çok sevdim, arkadaşlarım '' yok artık bunu da ben diktim deme '' diyorlar öyle hoşuma gidiyor ki...Belki kışlık da çalışabiliriz ne dersin :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok sevindim gercekten :) insanin ayni dili konusan arkadaslara ihtiyaci var ve siz onlardan birisiniz bence :) evet kislik cok iyi fikir niye benim aklima gelmedi ki :) calisalim bence :)

      Sil
  3. Evet sıcacık kışlık elbiseler ne güzel olur.Geçen kış pazenden diktim severek giydim.İki tane daha canlı renklerde pazenim var ,onları dikmek de projelerim arasında...

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar değerli öğretmenim:) Blogunuz hayırlı olsun. ben de beklerim bloguma. Bakalım beni tanıyabilecek misiniz:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmi güneşle eşdeğer bir meslektaşım olacaktı :) :) :)

      Sil