12 Ekim 2014 Pazar

BİR PİCASSO MU YETİŞİYOR YOKSA :)



                   Okula giderken çöpün kenarında gördüm onu  (dikdörtgen şeklinde ahşap saksı olarak yapılmış bir kutu ) artık gözden düşmüş,atılmış,boynu bükük öylece duruyordu,ertesi gün yine gördüm,yine gördüm,sonra dayanamadım,aldım eve getirdim vee bu gün de benim gibi deli bir arkadaşımla (arkadaşım TUBA aynı zamanda bir dikişsever ve benim yamağım;ama teyel almayı hiçç sevmiyor,ne yapacağız bilmiyorum ) onu birr güzel boyadık,sanatımızı konuşturduk anlayacağınız,sonra da karşısına geçip sevdik sevdik :)  Boyamaya başladığımda baktım bir de küçük bir misafirim var,bir çekirge nasıl da beyefendice duruyor ,poz bile verdi.... Eski sandalyeleri boyadık,saksıları boyadık,ooooo her şey renkahenk...kahve içtik,fal bile baktık  :)














16 yorum:

  1. iyi ki almış bir el atmışsınız nasıl da güzelleşmiş :) resim yeteneğiniz de varmış hem bunu da görmüş olduk
    böyle kahve içilecek arkadaşlar hep yanıbaşında olsun istiyor insan benimde vardı bir yamağım ama uzaklara taşındı güzelliklerin kıymetini bildiğiniz sevgi dolu günler dilerim sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. Resim yeteneği olan kişi arkadaşım,ben daha çok düz boyamaları yaptım :) Evet iyiki el attık,mutlu olduk onu dönüştürünce :) Çok haklısınız yanımızdakilerin,sevdiklerimizin kıymetini bilelim,kahve dostlarımız eksik olmasın,birlikte iş ürettiğimiz arkadaşlarımız eksik olmasın ( aminn ) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel olmuşlar, ne boyası ile boyadınız acaba, benim de böyle bişeyler boyayasım var da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler neva nur,sandalyeler için almıştım ahşap boyası diye geçiyor,tinerle inceltilen boyalardan. Tahta kutu hesapta yoktu aslında,onun da büyük yerlerini ,zemini,gökyüzünü bu boyalarla boyadık,ayrıntılı küçük yerleri de akrilik boya ile boyadık,akrilik kırtasiyelerde satılıyor,tüplerin içinde (taş boyamıştım da onun için her rengini aldım ) Diğer boya yapı marketlerde satılıyor,bir kiloluk olarak aldım,fiyatı da uygundu :) Boya işi de çok zevkliymiş aslında :)

      Sil
  4. Hayat da böyle işte. Bazılarımız sizin gibi güzelleştiriyor bazılarımız kirletip çöpe atıyor. Elinize sağlık, insana enerji veren umut aşılayan bir çalışma olmuş ya da ben olaya çok edebi yaklaşıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. ''Çoklarından düşüyor da bunca
      Görmüyor gelip geçenler
      Eğilip alıyorum
      Solgun bir gül oluyor dokununca.''Behçet Necatigil'in bu dizelerini hatırladım Fidan..İyi ki edebi yaklaşıyorsun ne güzel,hep öyle yaklaş lütfen,ben de öyleyimdir biraz, ,her şeyde şiirsellik bulurum ,uçan kuşta,açan çiçekte,yenen yemekte ....

      Sil
  5. Afiyetler olsun :) çiçeklik ışımış ellerinizde, sahibi görse kesinlikle pişman olur,saksılar ve sandalyelere de bayıldım, renkler harika. Güle güle, hep dostlu günlerde kullanılsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,ne güzel niyet, dua ''dostlu günlerde kullanmak''paylaşmak olmayınca ,sevgi olmayınca önemi yok ki hiçbir şeyin..''HAYAT KISA KUŞLAR UÇUYOR''

      Sil
  6. sanırım en keyifli yanı karşına geçip kahve içmek olmuştur. en çok sevdiğimdir biten bir işimi karşısına geçip izlemek. emeğinize sağlık. sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,mutlulukla içilen kahvelerimiz çok olsun :)

      Sil
  7. Harikasınız, birbirinizi tamamlayan dostluğunuz hiç bitmesin inş.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. İçten,samimi dostluk ve arkadaşlık gibisi var mıı :)

    YanıtlaSil
  9. Yaptıklarınızı çok beğendim .Keyifli çalışmalarınızın devamını bekliyorum. Aban HACER :) :) :D :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,beğenmenize çok sevindim.Sevgilerrr :)

      Sil