21 Ekim 2014 Salı

GÜNÜMÜ GÜZEL GEÇİRMEMİN SEBEBİSİN EY TULUM

      Küçük küçük çiçekli,yüzde yüz pamuklu,oldukça dökümlü  kumaştan tulumumu çok seviyorum ve fırsat buldukça da giyiyorum.Kullanışı da çok zor değil aslında.Dikmeyi planladığım bir tulum var ona da bayılıyorum.Siyah vual kumaş aldım onun için ama henüz biçmedim.

BU TULUM BOL PAÇA BİR PANTOLONLA DÜZ BİR BULUZUN BİRLEŞTİRİLMESİ İLE ORTAYA ÇIKTI.KEMERSİZ PEK HOŞUMA GİTMEDİĞİNDEN KEMER KULLANIYORUM.


       

                      BU DA DİKMEYİ HAYAL ETTİĞİM MODEL


13 yorum:

  1. Bayildim, model sahane. Cicekli kumasla guzel olmus. Son zamanlara var tulum modelleri burda da ama, boylesini gormedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Meri :) Bir arkadaşım ''kumaşçıda görsem anne kumaşı diye almam ama çok modern duruyor'' demişti.

      Sil
  2. Sanırım simanızın sempatikliği de kıyafetlerinize yansıyor sadece kumaşın mineleri değil :)) çok güzel olmuş, iyi günlerde, güle güle giyin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Gülay,biz Polyanna ,Heidi,Şeker Kız Candy çizgi filmlerle büyüdüğümüzden midir,hep bir gülümseme ,hep bir pozitiflik....

      Sil
  3. Gercekten pozitif enerjiniz yansıyo sanırım harika olmus tulum iyi gunlerde giyin

    YanıtlaSil
  4. "Tulum sever" biri olarak bayıldım çok yakışmış, ellerine sağlık, benim de aklımda şöyle güzel bir tulum ama öyle sadece fkir olarak bekliyor bakalım. Senin düşündüğün siyah olanı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili İlknur..Burda'larda bayağı bir tulum modeli var aslında,ama gönlüne göre olanı bulmak gerek tabii. Ben bu yaz çok kararlıydım bu tulum için ama vaktim olmadı herhalde.Sevgiler

      Sil
  5. çok şık olmuş gerçekten, kombin de süper. dikmeyi hayal ettiğin model hangi sayıdan bu arada? o da çok şıkmış.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim :) çok zarif bir duruşu var gerçekten NİSAN /98 (epey eskiymiş)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Fidan merhaba,ilk ödülümü senin gibi bir yazardan almak çok güzel bir duygu ,çünkü genç yazarları okumayı ve onları desteklemeyi çok seviyorum. Ödülünü sevgiyle ve gururla kabul ediyorum.(Ben de yapmam gerekenleri öğrenip uygulamaya çalışacağım.) Teşekkür ederim :))

      Sil
    2. Bu lacivert tulum kalıbını nasıl bulabilirim

      Sil