20 Ekim 2014 Pazartesi

TOPUKLARI YALAYAN GEÇMİŞ ZAMAN ELBİSELERİM....

       Geçen haftayı doksanlı yılların sonlarında  diktiğim elbiseleri giyerek geçirdim.Elbiselerin bir on beş yıllık maceraları olduğuna arkadaşlarımı zor inandırdım.En sık duyduğum cümleler: Bunu da mı sen diktin ? Yok artık bunu da ben diktim deme,Ama bu çok uzun,bunların kumaşları ne güzelll,...Canım arkadaşlarım sağolsunlar  önce beni şöyle bir döndürürler,bakarlar,incelerler....Onları çok seviyorum,bu sohbetler diktiklerini giymenin en güzel yanları...                                                          
      İlham kaynağım 1997 yılı Burda'sına ait.Elbiseyi o kadar çok sevmiştim ki desenlisini,düzünü ,uzununu,kısasını diktim diktim giydim ama gönlüm de hiç geçmedi. Bir de her elbiseye ayrı küçük ceket ya da mont dikmişim.Şimdi olsa  böyle aynı renk takımlar dikmem.

İŞTE İLHAM  ALDIĞIM  MEŞHUR ELBİSEM







12 yorum:

  1. Elbise gerçekten çok hoş, çeşit çeşit dikmekte haklısınız, benim favorim kot ceket ile giydiğiniz kırmızı olanı, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gizli Dikiş :) Evett ben de onu daha çok severim .

      Sil
  2. çok hoş bir model gerçekten. kumaş seçimlerine de bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşlar ham keten,önceden keten en favori kumaştı ama artık ne yazık ki lycralı,sentetik kırışmayan kumaşlar tercih ediliyor, :( Teşekkür ederimm :)

      Sil
  3. Çok güzel olmuş. En güzeli de 15 yıldır aynı bedende olabilmek.Benim o yıllardaki giysilerim ancak büyük kızıma oluyor. Siz çok hoş görünüyorsunuz.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :)) Bir beden fazla var ama biliyorsunuz hep mücadele ,hep mücadele işimiz zor...Giyecek kızınızın da olması çok güzell

    YanıtlaSil
  5. Valla bayildim, model cok chic ama kumas secimlerinizde ayni chiclikta. Evet yaaa birde usenmemis hepsine cekette dikmissiniz. Tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mevlüde bu chic yorum için çook teşekkür ederim :))

      Sil
  6. merhabalar,ellerinize sağlık,anlaşılan siz de benim gibi vintage seversiniz,sayfamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim,dikiş gerçekten terapi yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) evett kesinlikle seviyorum,ziyaretlerim artacak :)

      Sil
  7. Cok sansliyim seni okulda hergun goruyorum ve bu güzel elbiseleri yakından takip ediyorum. Buradaki paylasimlari kiskandim valla.Biz bu kadar firsat bulamiyoruz konusmaya.Ben de artik burdan takip edicem.Yorumlara da bayildim ne kadar icten ve samimi.Eski dikisci olarak beni de heveslendirdiniz.Enerjin hic bitmesin Nuraycigim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizzzz canım arkadaşım çok sevindim seni gördüğüme :)) Ben seni de dikiş işine çekmeye çalışıyorum zaten,senin çılgın tarzların ,fikirlerin şahane zaten.Hele o takıların ...Birlikte hem eğleniriz ,hem de güzel işler çıkarırırz ortaya....Beğenmene de çok sevindim,çok teşekkür ederim canım...Seviyorum seniiii

      Sil