11 Ocak 2015 Pazar

CUMARTESİ MUTLULUĞU




BU MANZARAYI FETHİYE'NİN DAĞLARINDA GÖRDÜM


        Neler vardı cumartesinde ..

     Bolca üşüme..

     Dağ lalelerini görmenin mutluluğu...
 
     Dikeceğim yeleğin düğmelerine ve kumaşına karar verilmesi . .

     Küçük  de olsa sobamızda çay ve kestane  mutluluğu...

     Yeni aldığım Orhan Pamuk kitabı...

     Şiir okumanın zevki...

     İYİ PAZARLAR.....
 

30 yorum:

  1. Sanırım mutluluğun ve huzurun tanımını yaptınız. Yazdım bir köşeye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sade ,yalın,gösterişsiz...Evet huzur Fidan..Dilek hakkım olduğu zaman hep önce sağlık sonra huzur diyorum,hiç değişmiyor bu sıralamam..Yazdın demek :) harikasın canım sen,sevgiler diliyorum...

      Sil
    2. Bence harika olan sizsiniz. Ben de dua haklarımı sizin gibi kendiyle ve çevresiyle barışık, iç huzuru olan ve beraberinde de bunu getirerek ışık saçan bir kadın olabilmek için kullanıyorum. Bakalım artık:) Hayırlı sabahlar.

      Sil
    3. Yüzümde mutlu bir gülümseme ile okudum bu satırları vee yürekten bir AMİİİN diyorum canım,gün aysın artıkk :))

      Sil
  2. Günaydın,hoşgeldiniz..Yaşasın dikiş kardeşliği..

    YanıtlaSil
  3. Hemen yelek dikme listesine alındınız efendim,kolaylıklar diliyorum ,takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. Hocam, soba, kestane ve çay dediniz koptum aniden, boyutlar arasında kaldım. Küçüklüğüm aklıma geldi. ne güzel günlerdi o günler. Sobanın külünü temizlemek, annemle ve bütün apartmandaki komşularla kömürlüğe inip kömür kırmak, taşımak, yorgunluğu bile güzel. Sobanın üzerinde dumanı tüten çay, kızartılan ekmekler. Ahhhh ahhhh ne güzel günlerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Funda Hanımm,çocukluğumda ben de yaşadım sizin söylediklerinizin aynısını,,,Sobanın külü felaket ama,onu hiiç özlemeyin :)) sobada çay keyfi şahane,kestaneler de öyle...Ama bizimki çileyi mutluluğa dönüştürme çabası,yoksa çekilmiyor hayat... Çocukluğumuzu hatırlamak da güzel..Sevgiler..

      Sil
  5. Yaaa, ama o patikli fotoğraf çooookkk tatlı? Hocam bu arada yelek dikme etkinliğinin tarihi belli oldu mu?

    YanıtlaSil
  6. Beğenmene sevindim,benim muzır işlerim işte,çocuklar bundan hiç memnun kalmıyorlar ne yazık ki,off anne yine mi fotoğraf diye şikayet edip duruyorlar :)) Şubat başı mı diyelim ,uzun mu tutalım süreyi,ne dersin ?Ben de bu hafta biçeceğim sanırım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de patikler arkadaşımın hediyesi,kargoyla göndermiş bize,çok mutlu olduk tabii :))

      Sil
    2. O zaman o tatlı arkadaşa da buradan sevgiler :)) Bence Şubat başı ideal, daha uzun tutmak isterseniz ona da varım :) Ben de bir tane kalıp çıkardım, biraz farklı bir yelek, biraz da zorlayacak gibi, bakalım nasıl sonuçlanacak :)

      Sil
    3. Oooo zorlu ve farklı yelek sevindirdi beni :) :) :) YAŞASINNN.

      Sil
  7. patikler kestaneler kitaplar oohh daha ne olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ben de İnan bugün seni düşündüm,hiç görünmüyor diyee,sizlere de dilerim böyle keyifler..Sevgiler..

      Sil
  8. " Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?" diye sormuş, kocaman yürekli Nazım.:) Bazen çok kolaydır. Mutluluğun resmini yapmak, bazende asla mümkün olmaz.:) Bana sorsalar şimdi, yukarıdaki kareleri gösterirdim, çizen çizmiş diye...:) Sevgiyle kalın, mutluluğunuz hep daim olsun. Kestane kebabın kokusu bana kadar ulaştı.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün çok teşekkür ederim bu güzel yorum için .Nazım'ın sözünü çağrıştıracağı hiç aklıma gelmezdi bu fotoğrafların...Onun için daha çok mutlu oldum :) Hepimizin huzuru ve iç barışı daim olsun,sevgiler..Kestaneler fenaa :))

      Sil
  9. Sizi ilkyaptığınız işlerle tanıdım ama farkına varmadan arkadaş oldum siz beni tanımıyorsunuz bende sizi bir ama bir bayan olarak küçük şeylerden mutlu olmanız belkide böyle hissettirdi başkalarının mutluluğuna bile sevinen bir bayanım isimlerimizi bile bilmesekte sizi takip eden bir arkadaşınız var arkadaş kabul edeseniz kim bu deli demiyorsunuzdur inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,biz de sizi tanısak daha iyi olacak ama :) sevgiler

      Sil
  10. dağ lalelerini merak ettim. daha doğrusu anemonlara benzettim. daha başka fotoğraflarını görmek isterim. kırmızı anemonlar da varmış ama ben hiç görmedim. orhan pamuk sevdiğim yazarlardan... kestane süper patikler harika ....en önemlisi paylaşmak.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,geçen hafta buldum evet anemon nasıl sevindim bu erkenci anemonları görünce bilseniz...kökünden koparmadım ama ,inşaat yapmazlarsa(bu konuda çok kızgınım sonra yazacağım bu konuyu ) evimizin arkasındaki dağlarda çok,fotoğraf çok hemen paylaşayım, teşekkür ederim,sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Ay!! bunlar bizim dağın laleleri !! nerden buldunuz veya nerde gördünüz bu mevsimde? Nergisler çıktı ama daha anemonlara vakit var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Turgutreis'in dağlarından erkenci anemonlar bunlar,ben de ilk gördüğümde çok mutlu oldum :)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Hileli hiçbir şey istemem,gerçek olmayan takipçi istememmmm :((

      Sil
  14. Pazenler ne güzel gülümsüyor oradan, sıcak sıcak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Nurten :) rengi,çiçeği böceği doğadan olması mı bu kumaşı bu kadar sıcak kılıyor ya da bize mi öyle geliyor bilmiyorum ama gerçekten çok çok sıcak ,dokunuşu muhteşem.. Sevgiler

      Sil
  15. Bu havaya inat yüzümü gülümseten rengarenk bir post..emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  16. Teşekkür ederim Sertaç,bu soğuk ve kötü günlerde yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil