16 Ocak 2015 Cuma

HİPPİ YELEK DİKİŞ AŞAMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKSIN BAKALIM...














ÜSTTEKİ MODEL HEP BEĞENDİĞİM BİR MODELDİ,BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPARAK DİKİYORUM.

USTA YAŞAR KEMAL'E ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ.

SAĞLIKLI,İÇ BARIŞLI CUMALAR DİLİYORUM.

SEVGİYLE KALIN.

40 yorum:

  1. Bu pazenler bir harika...yeleğe de çok yakışacak eminim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sertaç, ben de tek renkle yetinmeyip üçünü bir arada kullandım kumaşların güzelliğinden...

      Sil
  2. Kitap ayracınız rol çalmış, kendisine bayıldım :D Ne kadar özenli, düzenli, teyelli çalıştığınızı görünce kendimi tembel hissettim :) Yeleğinizi merakla bekliyorum. O mavi pazenden ben de almalıyım, çok güzel, hele yeşille daha da güzel, ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüm çok haklısın ,kitap ayracı konusunda,hata ettim onu koymakla,oysa pek bi masum duruyordu kendileri :)) Mavi pazene ben de bayıldım,fotoğraflarda bulanık çıkmış ama aslı çok güzel,Hatta satıcı diyor ki bu maviden GÜZEL KÖYLÜ dizisinden çok almışlarmış,Ege'de çekiliyormuş yaa...Begümcüm teşekkür ederim ama ben de sizlerin pratikliğine özeniyorum aslında,zamanında böyle bol teyelli alıştık,sonra da vaz geçemedim,hoşuma da gidiyor... Sevgiler canım :))

      Sil
  3. Rengarenk cıvıl cıvıl İnsana enerji katıyor. Son haliyle üzerinize çok yakışacak. Kitap ayıracı ayrı bir şeker. Size de hayırlı cumalar. Bitmiş haliyle görüşmek dileğiyle... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şebnem yeterince ciddi yeleğim olunca,bu da böyle deli kız işi olsun istedim,üzerimde beğendim Allahtan,yoksa çok mutsuz olurdum ,onun hevesiyle paylaştım zaten :)),teşekkürler,sevgiler..

      Sil
  4. Harika görünüyor değişiklikler yaptığınız hemen göze çarpıyor, elinize sağlık bayıldım çok güzel bir çalışma ortaya çıkacak belli ki, çok keyif verici;) takip etmek bile, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ,kuyruklu bir yelek olacak,kuyruk kısmını da özellikle kırmızı yaptım,yeterince düz yeleğim olunca işi biraz çılgınlığa vurmak istedim,çok mutlu oldum güzel yorumundan. Sevgiler :))

      Sil
  5. kumaşlar ne kadar alımlı. modeli giyilmiş olarak çok merak ettim. ellerinize sağlık. çok güzel. o uyuyan güzel de sizin emeğiniz sanırım. çok şirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah acele acele iğneledim ,üstüme bir taktım,hııı baktım tamam istediğim şekil görünüyor,sevindim tabii,kumaşların sıcaklığına dayanamayıp üç renk kullandım bir de...Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Uyuyan güzel kitap okuma zevkimi arttırıyorr inanın,artan pazenler boşa gitmiyor ...Sevgiler..

      Sil
  6. ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Belçimm,yelek konusunda daha bir sorumlu hissettim kendimi sanki. Sevgilerr..:))

      Sil
  7. Kumaşlar harika görünüyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşın cinsi harika gerçekten,teşekkür ederim.Sevgiler..

      Sil
  8. Bende kumaşların güzelliğini söylemeden geçemeyeceğim: Harikaaa :) Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Selda,sana da kolay gelsin :))

      Sil
  9. Merhaba, blogunuzu çok beğendim ve takibe aldım bende blogumda kitap çekilişi başlattım katımlarınızı bekliyorum sevgiler. http://feracelihanimkiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,hayırlı olsun kitap çekilişiniz Sevgiler..

      Sil
  10. "Renklerin Dansı" ismini alabilir bu yelek. sonucu merakla bekliyorum. Ben de yeleğimi bu akşam bitirdim. iyiki yelek dikmişiz, bu yelek yayınınız olmasa yelek aklımın ucundan geçmeyecekti ve bu güzellikten mahrum kalacaktım. :) Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur ''Renklerin Dansı'' da romantik bir isim olmuş,çok güzel..Hadi bakalım merak ediyorum o yeleği,çok farklı olacak o da çünkü,sahiden güzel bir yelek koleksiyonu oluşturacağız gibi geliyor bana ..Heyecanlıyımmm...

      Sil
    2. Sevgili akradaşım, ben de heyecanlıyım neler çıkacak ben de meraktayım :) etkinlik tam olarak ne zaman sonlanacak acaba ?, Herkes yeleğini bitirince kendi bloğunda yayın yapabilecek mi? malum benimki bitti ya .;)

      Sil
    3. Sevgili İlknur ,süreyi uzattık,Şubat dedik ,,Herkes kendi sayfasında paylaşsın,sonra hepsi tamamlanınca ,toplayayım ,güzel bir kolaj yapayım diyorum,Hadi bakalım merakla bekliyorum :))

      Sil
    4. tamam canım. Sevgiler :)

      Sil
  11. İnci gibi bol teğellerine hayran oldum arkadaşım. Maşallah yani, usanmadan, yılmadan bütün kalıbı kumaşa aktarmışsın. Bitmişini merakla bekliyorum. Yaşar Kemal Usta'nın İnce Memed'ini okumamıştım. Geçen sene 4 cildini birden aldım. İlk cildi muhteşemdi, bir solukta okudum. İkinci de iyi kötü gitti. Üçüncüye cesaret edemedim, uzadı. Araya başka merak ettiğim kitapları aldım, İnce Memedleri babama verdim. O emekli ve benden daha hızlı okuyor. Nitekim okudu bitirdi bile, beğenmiş elbette. Benimse niyetim, uzun bir izin aldığımda aralıksız dördünü birden okumak. Muhteşem bir yazar. Allah sağlık versin demekten başka elden bir şey gelmiyor. Ufuklarımızı açan tüm sanatçılarımıza ve buna vesile olan sana sonsuz teşekkürlerle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurten,sen teyel almıyor musun,nasıl yapıyorsun merak ettim..,Benim güvencem gibi bir şey,öyle alıştık ondan mıdır bilmiyorum,üşenmiyorum,hoşuma da gidiyor aslında ama uzun iş aslında..Sizden pratik kesimleri de öğrenmeliyim aslında :)) Okuyan bir babanın kızı olmak şahane,emekli ve okur ..bayıldım inan.Kitap okuma konusunda karamsarım halkımız adına,gençliğimiz adına ne yazık ki..Dileğine gönülden katılıyorum (babana hürmetler) Sevgiler,yeleğini de merakla bekliyorum :))

      Sil
  12. Bayıldım bayıldım. hemen bitirin güzel olacağı belli.kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevgili Nilgün,bugün uğraşacağım ,bitirmek için..Aslında senden de kendi tasarımın bir yelek görsek hiiç fena olmaz :)) Sevgiler

      Sil
  13. Bitmiş halini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen harekete geçiyorum Sevgili Aycan :)) sevgiler

      Sil
  14. Hocam tembellik bu kadar insanin yuzune vurulmaz ki! Tegel almayali yil oldu, dusunemiyorum bile. Bu gidisle ilk davul ben olacagim cunku elimdeki isi ancak bitirdim ve ne diksem hala karar veremedim. Son anda birsey cikaramazsam ilk davul benim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Meri ,yelek ekibi gönüllü davul olma fikrinizi inceledi,gerekli değerlendirmeleri yaptı ve kabul etmedi,o yelek dikilecek diye karar çıktı ben bilmem valla :))) Şaka bir yana Meri acelemiz yok,bizler de daha ancak dikme aşamalarına geldik,güzel fikirlerinden mahrum etme bizi,tembelliği at üstünden,sen teyel alma boş ver,oyalanma,.. (hem yazıyorum, hem gülüyorum ) Sevgilerrr..

    YanıtlaSil
  16. yelek çok farklı olmuş, kitap ayracı bence de rol çalmış, bi de utanarak yazıyorum ama sanırım ben de davul olucam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa bak şu tembellere,hepsi yan çiziyor :)) Karnede zayıf mı gelecek yoksa :)))

      Sil
  17. Pazenlerin buluşması...Bu kadar renkli ve bol desenli kumaşları birleştirmek hiç aklıma gelmezdi, o aklıma gelseydi de sonucun böyle güzel olabileceğini düşünemezdim :)) Bitmişini ve sizin o güzel kombinleyişinizi merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu muhteşem yorumu hak etmek için sanırım daha çok özeneceğim,çok teşekkür ederim,canımsın :)) sevgiler

      Sil
  18. Btmiş halini sizde gördüğüm için iyi biliyorum ne kadar güzel olduğunu..

    YanıtlaSil
  19. Renkleri desenleri nasıl güzelllll bayıldımmmm ellerinize sağlık:)
    Bende bloğuma beklerim
    http://suslupuslublog.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Süslü Püslü,teşekkür ederim,tanıştığımıza sevindim :) Ziyaret edeceğim :) sevgiler

      Sil
  20. Yeleği gostermişsiniz kitabida fakat ben hiçbir dikiş aşaması göemedim.Nasıl biçtiniz nası bi kalıp uyguladınız.

    YanıtlaSil