21 Ocak 2015 Çarşamba

PAZEN VE KADİFE İŞBİRLİĞİ

    Yeşil pazen elbisenin ayrıntılarını daha önce paylaşmıştım ,gelinlik modeliydi ama ben onu elbiseye uyarlamıştım.Sonuçtan memnun kaldım,severek giyeceğim bir elbise oldu,danteli yakaya geçiremedim ne yazık ki,düzgün olmadı ben de kol kenarlarına geçirdim,Bu yeşilin desenini ve rengini daha çok sevdim.


   Pazen elbiselerin üstüne bordo kadife daha önce diktirdiğim bir uzun ceketi giydim ve ikisinin uyumunu çok beğendim,Kadife kumaşları da oldu bitti çok severim.Kadifenin parlaklığı ile ,pazenin yumuşaklığı güzel bir uyum oluşturdular.Öğrencilerin yorumu çok ilginç geldi .Muhteşem Yüzyıldakiler gibi olmuşsunuz hocam dediler :))

      Sanırım bu sezon artık  pazen için yeter diyorum ve bu son yayınım olsun diye düşünüyorum.

     NOT: Malum tatil başlıyor,Allah kısmet ederse annemi ziyarete gideceğim,akıllı telefon kullanmadığım için de belki bir süre görünmeyeceğim.Ümit ederim çocuklarınız güzel karnelerle eve gelirler,olmasa da hiç önemli değil,karnesinde düşük not olması onun az çalışması ile ilgilidir.Hayattaki başarısı ya da kişilik özellikleri ile ilgili değildir .Ya da hain öğretmenleri not vermemişlerdir :))
       HERKESE İYİ TATİLLER DİLİYORUM.
       MAHALLENİN KÖPEĞİ TÜYLÜ DE FOTOĞRAFLARIMA EŞLİK ETTİ :))

        





32 yorum:

  1. renkler ne hoşş :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. renkler desenler harika. elbiselere bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem, Nazilli basmaları cezbediyor insanı değil mi :) teşekkürler canım.

      Sil
  3. Annenize selamlar, saygılar... İnşallah gönlünüzce, keyifli bir tatil geçirirsiniz beraber. Özleneceksiniz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İleteceğim sevgili Fidan,çok teşekkür ederim canım :) sevgiyle kal

      Sil
  4. Çok güzel olduğu gibi size de çok yakışmış. Güle güle giyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün,içinde rahat ettiğin giysi mutlu ediyor insanı,o da dışa yansıyor sanırım. Çok teşekkür ederim canım,sevgiler :))

      Sil
  5. Öğrencilere çok güldüm. Süperlermiş....
    Ellerinize sağlık çok hoşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa,kadife kumaş onlarda ihtişamı çağrıştırdı sanırım :) Teşekkür ederim.Sevgiler

      Sil
  6. Sizi görünce içim açıldı ,kalkıp dolabımdan bir elbise kapıp giyesim geldi ,çok güzel görünüyorlar harikasınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha çok hoş,güldürdün beni :) giydin di mi elbiseyi...Teşekkür ederim .

      Sil
  7. Yeşil elbise, bordo kadife ceket, bordo çorap ve kahve süet ayakkabılar...İşte benim sizin üzerinizde bayıldığım birleşim...Çok tarz :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Utandım...Çok teşekkür ederim :)) Renkleri karıştırmayı çok seviyorum ve müthiş enerji alıyorum.Sevgiler canım.

      Sil
  8. Sene 1988-90 falan. Çemberlitaş Kız Yurdu İstanbul. Odalarımız farklı ama ben onların odasında oluyorum çoğunluk. Çünkü aynı ranzanın alt katında yatan Emine benim sınıf arkadaşım. Üst ranzadaki arkadaş Edebiyat Fakültesinde okuyor, şimdi adını hatırlamıyorum. Anne, babası ve kardeşleri Almanya'da yaşıyor. O anneannesi ve dedesinin yanında büyümüş, Fethiye'de. Yanılmıyorsam Güllük Caddesi diye bir yerde oturuyorlar. Yaşadığı yeri hatırlayıp adını hatırlayamadığım bu arkadaş sana o kadar çok benziyor ki öğretmenim, şaşkınım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurten,heyecanlandım okurken,bir an kendimi zannettim ama değil..Ben Ankara'da okudum.O tarihlerde ben de Ankara'da Beşevler'de Sabancı yurdunda kalıyordum.Sana o arkadaşını hatırlatmış oldum ne güzel,o çıksaydım daha da enteresan olacaktı :)) Sevgler

      Sil
  9. Rengarenk, cıvıl cıvıl resimler. Soğuk kış gününde içimi ısıttı. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim,soğuk kış gününden sıcacık sevgiler gönderiyorum size :) Teşekkür ederim.

      Sil
  10. Her ne kadar kendime yakıştıramasam da pazenin tekrar moda olması hoşuma gitti. Günümüzde o kadar çok sentetik ,sağlıksız kumaşlar var ki pazenin hem sağlıklı hem de doğal bir güzelliği var bence. Eskiler işi biliyormuş yahu ;)
    Gelelim sizee; o kadar doğal ve özgür bir tarzınız var ki size her şeyi yakıştırıyorum inanın. Bloğunuzu ilk günlerden beri takip ediyorum bu yorumu içimde tutamadım daha fazla ;) ;) Söylediklerim iltifat değil, gerçekten tarzınızı seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili ruhand,hepimize yakışır diye düşünüyorum.Kumaşlar konusunda sana aynen katılıyorum.Naylon karışımlı kumaşlardan hiç hoşlanmıyoum,Doğal kumaş bulmak neredeyse imkansız,hazır konfeksiyonda bakıyorum çok pahalı elbiseler ama kumaşları sentetik,bir de çok ucuz Çin malı kumaşlar var ama sağlığa zararlı çok dikkat etmemiz gerekiyor,sonuçta tenimize değiyor.Ben de her şeyin doğalını seviyorum,elimden geldiğince çoğu şeyi kendi el emeğimle yapmayı seviyorum ( bu arada el emeği demişken senin blog ismini de çok yaratıcı buluyorum. )Güzel bakan güzel görür diyorlar ya gerçekten güzel düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim,mutlu oldum,elbiseler,yelek ve pazen konusunda ilham verebildiysem ne mutlu bana.Ben de sizi takip ediyorum. Sevgiler gönderiyorum :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim, güzeli güzel görüyorum, elimde değil ;)

      Sil
  11. Hocam bu nasıl renkli, nasıl cıvıl cıvıl, nasıl güzel bir sayfa. Ay gökkuşağının bütün renkleri var, bayıldım. Ellerinize sağlık, güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacım teşekkürler ,şimdi okuldan geldim,hemen bilgisayarın başına geçtim.Paylaşımı gördüm ama inceleyemedim,hemen bakacağım şimdi.Sizlere gökkuşağının renklerini çağrıştırdıysam ne mutlu bana.Sevgiler

      Sil
  12. bence de saraydan çıkmış gibi görünüyorsun, çok beğendim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim,kadife kumaş parlaklığından dolayı ihtişamı çağrıştırıyor sanırım :)) Sevgiler.

      Sil
  13. Pazen elbiseleri de zaten çok beğenmiştim ama cekete ayrı aşık oldum güzel günlerde kullanın. Hain öğretmen kısmını sevdim ;)) 2.5 puanla matematiği 4 geliyor oğlumun :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyordum bu kısmın sevileceğini :)) oğlunuz hiç üzülmesin geçen yıl benim oğlumun da ona benzer bir durumu vardı,sonra ikinci dönem çok yükseltti..Teşekkürler sevgili Aycan,iyi tatiller diliyorum

      Sil
  14. Sayenizde içime pazen aşkı girdi. Hiç pazenim yok. ilk fırsatta dikip paylaşmayı düşünüyorum. Tarzınız çok. hoş. Yazılarınız gibi giyiminizde cıvıl cıvıl. İnsana enerji tebessüm heyecan uyandırıyor. İçinizdeki bu sevgi paylaşım enerji hiç tükenmesin. Annenize de selam ve sevgilerimi yolluyorum. Sağlıcakla okulunuza ve bloğunuza geri dönün iyi tatiller. Görüşmek dileğiyle sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Şebnem,ohh ne güzel ,bekliyorum öyleyse şöyle en canlısından :) Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim,anneciğimi ziyaret ettim ,döndüm,paylaşımlarda buluşmak dileğiyle,öpüyorum sizi :)

      Sil
  15. Her zamanki gibi el emekleriniz sayesinde çoook şıksınız, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terzi Begüm teşekkürler,yaşasın el emeğimiz,fikirlerimiz,tasarımlarımız,yeni projelerde buluşalım :)

      Sil
  16. Merhaba,teşekkürler ..

    YanıtlaSil