19 Ocak 2015 Pazartesi

YİNE YELEK YİNE PAZEN YİNE PAZEN

         YETERİNCE DÜZ VE CİDDİ YELEĞİM OLDUĞU İÇİN BU YELEĞE HİPPİ YELEK DEDİM.İTİRAF EDİYORUM RUHUMDA BİRAZ HİPPİLİK VAR.. SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM BAŞKA BİR PLANIM VARKEN ARAYA YELEK ETKİNLİĞİ GİRDİ.İYİ DE OLDU ASLINDA .BU SAYEDE HAYALİMDEKİ YELEĞİ DİKTİM.
        BİR ETKİNLİK İÇİNDE OLUNCA DAHA BİR SORUMLU HİSSETTİM KENDİMİ SİZLERE KARŞI ,DAHA FAZLA ÖZENDİM,FARKLI OLSUN İSTEDİM,KAFA YORDUM ANLAYACAĞINIZ. ÇOK ZEVK ALARAK YAPTIM,İNSANI MOTİVE EDEN BİR ŞEYLER HEP OLMALI ASLINDA..
          SONUÇTAN ÇOK MEMNUN KALDIM,BU GÜN OKULDA ÇOK KONUŞULDU YELEK,NERDEYSE HER TENEFÜS   YELEĞİ KONUŞTUK .ARKADAŞLARIMA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM.MUTLU OLDUM TABİİ..
            İÇİNDEKİ KIRMIZI ASTARI PAZARDAN ÇARŞAF OLARAK ALDIM,YUMUŞACIK O DA PAZEN,DÜĞME FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM,ŞİMDİLİK BÖYLE KULLANACAĞIM..
             ÇOK ÖNEMLİ NOT:ÖYLE ARTİS ARTİS POZLAR VERDİĞİME BAKMAYIN,TÜM HAFTA SONUNU YELEĞİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN ÇABALAYARAK GEÇİRDİM,BELKİ ELLİ KEZ GİYDİM,ÇIKARDIM
            YELEKLER YAVAŞ YAVAŞ SONUÇ VERMEYE BAŞLADI,DİKENLER SONUÇTAN ÇOK MEMNUN,DARISI HERKESİN BAŞINA..DİKEBİLİRSEM  YİNE DİKMEK İSTİYORUM AMA BAKALIM...







                             

52 yorum:

  1. Tam sizi yansıtıyor. Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş...Hele yeleğin modeline bayıldım arkasının verevli uzun oluşu. Konuşulmayacak gibi değil tabi. iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün,modelde deriden yapmışlardı,çok eski bir sayı...Üstünden zaman geçse de aklımda kalan modellerden biriydi.Güzel yorumun mutlu etti beni :))

      Sil
  2. Rengarenk cıvıl cıvıl insanın içini kıpır kıpır sevinç dolduran bir yelek. Çok da yakışmış. İyiki herkesi harekete geçirdiniz çok renkli hoş çalışmalar çıkıyor ortaya. Güle güle güzel günlerde kullanın. Çok sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şebnem güzel yorum için.Evet çok güzel işler çıkıyor ortaya,birbirimizi motive etmek işe yarıyor gerçekten,tembellik edecekken birden diyorsun ,dikişsever arkadaşlara beğendirmem gerek,bitirmem gerek,yoksa ben çok uzatırım ,detaylarda oyalanırım.Sevgiler

      Sil
  3. Hocammmmmm ne güzellll olmuşşşşş. Tasarımcılar yapsa bu kadar güzel olmazdı :) Güle güle giyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoooook teşekkür ederim,daha iyisi senin olsun olsun,yeni başlayanlara ya da yelek dikmek isteyenlere fikir verebildiysem ne mutlu bana :)) Sevgilerr

      Sil
  4. Yelek çok yakışmış, gerçekten de sizi yansıtıyor( tarz ) ben giysem yakışmaz diğer yeleklerinizi de beğenmiştim güle güle giyin😨👍👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,yakışmaz mı hepimize yakışır,pembeli bir yelek mesela adınız gibi :))) Sevgiler

      Sil
  5. Gülen yüz koymak isterken hata oldu...

    YanıtlaSil
  6. Hayatta aklıma gelmeyecek bir iş çıkmış ortaya. Çok şık olmuş, çok asi, sıradışı, ezber bozan bir yelek. Güle güle giy inşallah. Başındaki şeyin adı bandana mı, yazma mı bilemedim ama o da süper. Güle güle giy arkadaşım.

    YanıtlaSil
  7. Nurtennn arkadaşım çok teşekkür ederim inan size beğendirebilmek için daha çok özendim,beğenmenize de çok çok sevindim.Ezber bozduran ifadesini de çok sevdim,bandana diyorlar ( dip boyaları çıkınca kurtarıcı ) genelde takıyorum onlardan.Senden ne haber ,hadi hızlan Nurten Hanım merakla bekliyoruz :) Sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, ev kumaş kaynıyor. Bunlardan biriyle yelek dikebilirim ki sonunda galiba öyle olacak. Ama benim asıl niyetim senin etkinliğin için özel olarak pazen alıp dikmekti. Bunu da söyledim artık bir esprisi kalmadı sürpriz yapmanın. Bizim köylü pazarı dediğimiz civardaki küçük dükkanlarda bol miktarda pazen görmüştüm epey önceleri ama renkler pek iç açıcı değildi. Biraz da bu yüzden bir ön yargı oluşturdum galiba, ayağım gitmedi çarşıya. Gerçi hafta sonlarım benim o kadar yoğun geçiyor ki, zamanım da olmadı gitmeye. Neyse, umarım bu akşam bir kıpırdanma olur ataletimde ve ben bir çırpıda çıkarırım yeleği. Sevgilerimle.

      Sil
    2. Pazen fikri çok güzel ,en çok pazenden dikilmiş olurdu yelek etkinliğinde,iyi de olurdu aslında ,bu akşam o kıpırdanma olmalı Sevgili Nurtennn :)))

      Sil
  8. Ben çok beğendim. Renkli giyinmeye bayılırım :)

    YanıtlaSil
  9. "Her anne yüreğinde bir parça
    hakkım olduğunu sandığım için belki,
    biraz anne, biraz bahar
    biraz hayat sevdim seni..."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın şiir, teşekkür ederim Fidan :) sevgiler..

      Sil
  10. Çok şık bir yelek olmuş ellerinize sağlık ve en güzel şekilde kombinlemişsiniz güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok bekletmemeye çalıştım Sevgili Aycan,teşekkür ederim beğeni için,daha güzelleri sizin olsun,sevgilerr

      Sil
  11. Ayy... ben de bu modeli kesmiştim. Ama aynı model oldukları anlaşılmaz:))) Çok güzel, vurucu, yüreği kıpır kıpır coşturan bir yelek olmuş. Güle güle giyin. İnşallah ben de bir iki güne kadar paylaşabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa ne güzel bir tesadüf,çok sevindim ve merak ettim.Aynı yelek farklı yorum çok iyi bence.Teşekkür ederim güzel yorum için ,hadi kolay gelsin sana,bekliyoruz :))

      Sil
    2. Tamam ben de paylaştım. ilk etkinliğim ya çok heyecanlıyım. Örtmenim örtmenim ben de bitirdim diye parmağım havada bir koşu yanınıza gelesim var:))))

      Sil
    3. Ay çok hoş yaa,bu çocuk heyecanımızı da hiç kaybetmeyelim..Hadi bakalım ilk etkinlik yeleği çalışmanız hayırlı uğurlu olsun,bekliyorum :)

      Sil
  12. Daha dün söylemiştim bu yeleğin acayip olacağını ve güzel kombinleneceğini (bakınız dünkü yorumum :)) Ellerinize sağlık, çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum böyle düşündüğün için,hadi bakalım sıra sizde ne harikalar çıkacak bakalım,bekliyoruzzz :)) Sevgiler

      Sil
  13. Ben yeleğe daha dün başlayabildim, biraz yavaş ilerliyorum, umarım yetiştiririm. Size nasıl da yakışmış, cıvıl cıvıl, harika bir yelek olmuş, Güzel günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlandıysa biter de,geç olsun da güç olmasın,acelemiz yok ,aheste aheste yapın,içinize sinsin yeter kii ..:)) Teşekkür ederim beğeni için ,sevgilerr .

      Sil
  14. harika olmuş kumaş seçimi ile daha bir iddalı :) emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim,kumaş basit ama renkleri ile iddialı haklısınız.Sevgiler..

      Sil
  15. Hocam yelek modelinizle tasarımda radikal bir sayfa açtınız. Çok değişik ve çok çılgın, harika birşey olmuş. Güle güle giyin. Bandanaya da ayrıca bayıldım yani :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim Funda,yeleklerimiz hep çok güzel olacak,yaşasın dikiş dikmek :)) Bandana takmayı çok seviyorum,çok zengin bir bandana koleksiyonum da var..:)) ikinci yeleği dikmeye ben de çalışacağım bakalım,sevgiler :))

      Sil
  16. ÖRTMENİM durum bildiriyorum: Kalıp çıkarıldı, hem de 2 tane. Birisiyle kahverengi deriden yeleğe başlandı. Kesim tamamdır. Diğeriyle dergideki piyedöpol kumaştan bulabilirsem dikmeyi düşünüyorum, olmazsa evdekilerden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha çok hoş bir durum,ne güzel bir haber buu.Hem de iki tane,başlayınca biter artık,harikasın Nurten,aman nazar değmesin,maşallah diyorum :)) sevgiler..

      Sil
  17. Renkler renkler, hayatımızı canlandırır. ÇOOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum,sizin yeleği de merakla bekliyorum :) sevgiler

      Sil
  18. Yeleklerim,hem de çoğul ,birden fazla ..çok sevindim,bekliyoruz merakla :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Ellerinize sağlık, cıvıl cıvıl olmuş! Arkada kuyruk çok güzel :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Begüm,kuyruğu ben de çok sevdim :)Sevgiler

      Sil
  20. çok güzel olmuş, içim açıldı valla!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,enerji vermesi hoşuma gitti :) Sevgiler

      Sil
  21. harika bir model ve çok güzel bir kumaş çok değişik olmuş aslında kumaş ile model tezat,biri klasik diğeri etnik,fakat muhteşem bir uyum olmuş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zıtlıkların uyumu ..Teşekkür ederim güzel yorum için ,çok mutlu oldum :) Sevgiler

      Sil
  22. ben böyle durumlarda şöyle derim: aliyyül ala olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nevacım, yok yok o kadar da değil :) sevgiler

      Sil
  23. Bu yelek hangi sayida acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EKİM 1994 / sayısında :)

      Sil
    2. Teşekkürler... Elimde 90 lı yıllara ait yaklaşık 20 dergi var inşallah aralarında buda vardır.

      Sil
  24. Hippi yeleğinize bayıldım...tam benim kafama göre.birçok şeyde aynı düşünüyoruz elinize sağlık örgüden başımı kaldırırsam bende bişeyler dikeceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,sevindim beğenmenize :))) kafadengiyiz,biraz daha yakın olsaydık ,birlikte neler yapardık ...Şapkalarınız çok güzel zaten,bekliyorum güzel çalışmalarınızı ,sevgilerimle :))

      Sil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. Ellerinize sağlık süper olmuş ölçülerini veya kalıbını vermeniz mümkün mü acaba

    YanıtlaSil