26 Şubat 2015 Perşembe

KLASİK EKOSE NE KADAR DA ÇILGIN ...

       Ekose sevmeyen var mıdır acaba  ? Modası hiç geçmez,gözden düşmez,spor da olabilir,klasik de olabilir,sevimli bir tarafı da vardır,İskoç erkeklerinde gördüğümüzde hafiften gülümsetir de bizi .Zaten tüm dünyaya da İskoçlardan yayılmış.
    Ben de çok severim kareli kumaşları,Daha önce diktiğim ve severek giydiğim kareli elbisemi kahverengi ile ,kırmızı ile kombinleyerek giydim,özellikle uzun çalıştım,vazgeçemiyorum uzun elbiselerden,bir de dikmeyi planladığım modeli paylaştım, kumaşının bile aynısını buldum,kareli yeleği de çok beğendim.Sizlere de fikir olsun diye 1993/EKİM Burdasında bir kaç çılgın ekose fikri var.Bakalım beğenecek misiniz  :)) Sevgilerimle :)











18 yorum:

  1. ekose model bişi dikmek çok zordur. ama siz zoru başarmışsınız. çok güzel olmuş çok beğendim :) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla ayrıntısı yoktu o yüzden çok zorlamadı ama incelikli modellerde kareleri denk getirmek uğraştırıyor...Teşekkür ederim Özlem :) Sevgiler

      Sil
  2. Ekoseye ben de bayılırım. Size de çok yakışmış. Planladığınız elbiseyi de merakla bekliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) O kareli elbise daire kloş çalışılmış,onun için 38 bedeni geçmemek gerekli ,ben birazcık 40 beden olunca yarım daire yapmak daha mantıklı geliyor..İncecikken ne zevkliydi daire kloşları giymek :))

      Sil
  3. Çok güzel! Tam kışlık, rahat çok kullanışlı bir elbise olmuş, çok özendim. Ellerinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Begüm,kumaşın dokusu şahane,yün ve yumuşacık o nedenle giyimi güzel gerçekten...Sevgiler....yeni makinan hayırlı olsun,yeni ciciler bekliyoruz :)

      Sil
    2. Teşekkürler! Belki böyle bir elbise dikerim ;)

      Sil
  4. Çok güzel her zamanki gibi... Elinize, emeğinize, estetik zevkinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fidaım çok teşekkür ederim canım :)) Sevgiyle kal

      Sil
  5. Merhaba Tuba,hoş geldin :) Güzel paylaşımlarda buluşalım .Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Elbisenizin modeli çok güzel. Daha da güzeli kahverengini kırmızıyla kombinlemişsiniz harika olmuş. Mavi, yeşil ve kahve kombinlerede bayılıyorum. Güle güle giyin hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Funda,mavi ,yeşil,kahveyi ben de çok seviyorum :) Sevgilerimle

      Sil
  7. çok güzel bir elbise olmuş, bayıldım ;))

    YanıtlaSil
  8. ben en çok kırmızı ve lacivert kombinleri severim. genç kızken kırmızı bir montum vardı kol kenarı ve içi lacivert kırmızı ekoseli, ne çok severdim onu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen keşke genç kızlık kıyafetlerimizi saklasaymışız diyorum,ben de en çok her tarafı pileli eteklerimizi hatırlıyorum ...

      Sil
  9. Bir kazayağı bir de ekose, bayılıyorum bu desenlere. Elbiseniz harika, rengine de ayrıca bayıldım. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin.

    YanıtlaSil
  10. Bu sene bende çokça görüyorum elbiselerde ekose desenini. Becerikli hatun diker de, giyer de, yakıştırır da ellerine sağlık harikasın...

    YanıtlaSil