30 Nisan 2015 Perşembe

''BEN ÇİÇEKLİLERİ ,RENKLİLERİ DELİLERİ SEVERİM.BİR DE DELİLİKLERİ... '' ÖZDEMİR ASAF

     Bu elbiseyi ''damdan dama atlar yar,hop sana yandım,püskülleri sarkar yar .....'' türküsünü söyleyerek diktim :)) Planım neydi neyi yaptım,eminim size de oluyordur böyle şeyler...Sarı siyah kombin bir haftadır masada yatıyor,sarı ceketi biçtim,eteğe karar veremedim şu mu bu mu derken ,birden aklıma Terzi Begüm'ün duyurduğu bir etkinlik geldi,Dikiş Kız Sevda da katılmıştı.luckylucille.com bloğunun düzenlediği Spring For Cotton etkinliği .. Pamuklu sever,vintage sever biri olarak ,bir yiğitlikle kalktım onu biçtim ,diktim..Hep düşündüğüm bir modeldi, 36 beden olmadığım için kaygılıydım model konusunda ,ama beğendim ,öneriyorum,çok da sevdim,yazlık  elbise de dikmeyi düşünüyorum..Keçe çanta da dikildi ,Artık pahalı pahalı çanta almaya son :))
 NOT: Her şeyin acele yapıldığı bir yayın bu,onun için her kusur affola...Seviyorum hepinizi...


           

46 yorum:

  1. Hocam bu kadar becerikli ve güzel olmak zorunda mısınızzz... kıskanıyoruz şurda :)
    elinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerimecim çok teşekkür ederim canım,çok tatlısın,öpüyorum seni :))

      Sil
  2. Oyyy şahane olmuuşş,açtın sezonu artık sen.Kim tutar seni??Yalnız o kalıba bittim.Burda'nın sayısı görünmüyor,hayrına bir yazar mısın??Hiii,nassıııll güzel olmuşsun yaaa,ayakkabılar da ayrı konuşuyor söyleyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevda tam senin seveceğin bir elbise,kalıp çok güzel fotoğraftakinden daha güzel gerçeği,ayakkabı ustasından bunları duymak çok çok güzel ,teşekkür ederim canım :))

      Sil
    2. 2009/ 1 BURDA PRATİK DİKİŞ

      Sil
    3. Kocişkomun attıklarından malesef,sahaftan bulacağım artık.Çanta işini tarif edersen dikerim ancak,demek ki bir çanta yayını daha lazım.Bu sefer aşamalarıyla..

      Sil
    4. Sevdacım bulamazsan ben gönderirim sana , ayrıntılı çanta fotoğrafı çekeyim canım :)

      Sil
    5. Hiii,vallaha mı???Bugünden beri internetteyim,bulamadım.Cumartesi sahaflara bakacağım.Bulamazsam isterim yeminle.Ama sen nereden bulacaksın ki???

      Sil
    6. Kalıplarını gönderirim benim kitabın :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çantayı ben de çok sevdim,çanta işini daha çok sevdim ve tuttum bu işi...İstediğin model ve renkte yapabiliyorsun..yaşasınnnnnn..Hadi sen de yap çanta :)))

      Sil
  4. Bayıldım bayıldım. Önce modeli gördüm, bu gitmez ona dedim. Sonra üstünde görünce bayıldım. Modelden güzel olmuş. Düşündüğüm gibi şişman göstermemiş. Gayet ince görünüyorsun.REnk uyumu bir harika. çantalar ayrı güzel. Maşallah diyelim de nazar değmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ben de hep bana gitmez diye erteliyordum ama bu pazen kumaşta gözümde bu elbise canlanıyordu,gerçeği fotoğraftan daha güzel,çok hoşuma gitti...mutlu etti beni,çanta işine de bu pazen kumaşla bulaştım zaten iyi ki bulaşmışım :))mutlu oldum bu güzel ve samimi yorumunuzdan :)) sevgiler

      Sil
  5. Tam olarak böyle bir elbise hayal etmiştim. Harika olmuş. Ayrıca o mor yazma/ bandana ile daha da güzel olmuş. Çanta ve kemer de çok uyumlu. İşte bahar böyle kutlanır :) Güle güle giyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özge ben de hep bu modeli hayal ediyordum,beğenmene çok sevindim..Teşekkür ederim canım ...Yaşasın baharrrr,şiir de tam uymuş ama değil mi...Özdemir Asaf'a bayılırım zaten..Sevgiler

      Sil
    2. 2015 için delilik üzerine bir proje yapma niyetindeyim, hala başlayamadım ama hazırlık yaptım :) Madem konu delilikten açıldı buraya alıntılıyorum: "Delilikten muzdarip değilim, her anının tadını çıkarıyorum" demiş Edgar Allan Poe.

      Sil
    3. Ben de Özdemir Asaf'ı çok seviyorum. Onu da söylemesem olmaz :)

      Sil
    4. Aaaa süper bir şey ve merak ettim projeyi güzel işler çıkacağına eminim :)) Gülten Akının Deli kzın türküsü de çok güzeldir...

      Sil
  6. Sevgili Ogretmenim karsinizda ceketimi ilikliyorum!!! o kadar yanii.
    Cantada astin sen kendini, kece cantada marka olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun. ( Bu sozumu yabana atma, kime marka oluyorsun dediysem cikti ona gore:)) Fal bakmayi birakmis olabilirim ama 6. hissim hala cok kuvvetli:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy Mevlüde utandım ,acele yaptığım için biraz eksiklerim var aslında...Canım benim çok teşekkür ederim nasıl güzel moral veriyorsun sen...İyileştin inşallah aman dikkat et kendine hemen yiğitlik yapma :)))) Hıııı demek fal da bakıyordun,artık bir gün bir araya geldiğimizde içeriz bir kahve...Dileklerin için inşallah diyorum...Sevgiler canım

      Sil
  7. Öğretmenim, harikasiniz! Sizde başka bir zevk başka bir dünya gorüşu var. Ve bu diktiklerinize yansiyor. Ellerinize sağlik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meriiiii seni görmek,sesini duymak ne güzellll,yaşasınnn çok sevindim :)))) Canım çok teşekkür ederim sevdiğin için öyle geliyor,Umarım dikiş planların olur dikersin bir şeyler,dün gece bu elbiseyi dikeceğim,sonra çanta yapacağım diye çok uğraştım,sonra yatağa çok mutlu girdim,yorgunum ama mutluyum ne güzel dedim...Sevgiler öpüyorum seni :))

      Sil
  8. Çok güzel bir elbise ve kombin. Kombin kelimesinin Türkçesini düşündüm, bulamadım yerine koyacak bir şey. Mecburen kullanıyorum:) Öneriniz varsa çok mutlu olurum sevmediğim bir kelime çünkü. Bence de yukarıda dendiği gibi aştınız siz kendinizi:) Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam dili kız işi Fidan,sağol canım...Fidan valla haklısın canım ben de memnun değilim ama kullandım,şimdi aklıma bir şey gelmiyor ama bulalım bir şey...Blog insanı canlandırıyor ve geliştiriyor aslında,duyduğun sorumluluk daha iyiyi yaptırıyor ,bu da çok güzel bir şey aslında...sevgilerimle

      Sil
  9. Bu, benim de hep başkalarının üzerinde görmeyi hayal ettiğim bir modeldi. Nedense ben de hiç kendime olmayacağını düşünüyorum. Sebebi 36 şöyle dursun, 38, 40 beden falan da olmadığımdanmış zaar :) Bu gidişe bir dur demem lazım. Pazenler kraliçesi oldun çıktın arkadaşım. Hele renkli yazmalarına desen, bayılıyorum. Diğer dikişleri (sarıları siyahları da) bekliyoruz, ona göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak beğenilerimiz çok Nurtencim, ama yanılıyorsun,ben de düşüyorum o yanılgıya,44 bedene kadar var ,diyorum ki olmasa bu bedenleri koymazlardı ( çok mu pozitifim ) ama senin yelekli fotoğrafın hiç de öyle abarttığın kadar değildi,ama dikkat etmekte fayda var tabii :)) ömrümüz hep dikkat etmekle geçiyor zaten :)) Sarıyı ,çizgiliyi çıkaracağım vazgeçmek yok,güzel yorumun için teşekkür ederimm .sevgilerr

      Sil
  10. Çok güzel olmuş. Bence kolsuz ve biraz daha kısa bir tane daha dikin. Çanta kemer bandana çök uyumlu. Güle güle ,iy, günlerde kullanınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,boyunu daha katlamadım ,katlayınca kısalır biraz daha ama ben de bir tane de yazlık dikeyim diye düşündüm :) sevindim beğenmenize :)

      Sil
  11. NURAAAYYYY,SPRING FOR COTTON FLİCKER GROUP DA FOTO PAYLAŞMAN LAZIM.SAAT 24 E KADAR.KIZ CİNDERELLA GİBİ,ÇABUK YETİŞTİR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacım tamam yetiştirdim,on ikiye on kala ekledim,komşuya başsağlığına gitmiştik,sağol canım sayende ekleyebildim,ordaki katılanları inceliyorum,çok hoş ,değişik tarzlar var...Nurtennn duy beni elli bedenler bile kloş giymiş,güzel bile olmuş valla...

      Sil
    2. Ay az daha füme fidiyordun yahu,ne bileyim,önceden yazdığım için paylaştın sandım.Grubun sayfasına bakarım ki elbisen yok.Kız aklım çıktı vallahi,bak telaşten yanlış yazmışım gümü de gidiyordunu da,neyse sen alışkınsındır öğrencilerden,idare et.

      Sil
    3. Cinderella ucu ucuna yetiştirdi :)))

      Sil
    4. Hahahaaa,çılgındaşım benim

      Sil
  12. Ayy ay AY BEN sizi ne yapayım.Gene döktürmüşsünüz. Ne güzel temiz dikiş. BAYILDIM. Ben böyle modelleri de görünce dayanamıyorum sürekli dikesim var. gün 24 SAAT olmamalı. 36 olabiliir:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüüün çalışkan öğretmenim,insan mutlu olduğu işi yapınca böyle gün bitmesin istiyor tabii,diktiklerimizi sığdıracağımız bol dolaplarımız da olsun :))) sevgiler canımm

      Sil
  13. Hocam sizin neyinizi seviyorum biliyormusunuz. Rengarenk ruhunuzu. Bu nasıl güzel bir renk kombinasyonu. Elbise çok güzel olmuş. Allahım gökkuşağının bütün renklerinden elbise dikmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacığım,canım benim aynı ruhtanız bence, senin yeleğe işlediğin o keçeleri unutmadım ,şahane bir çalşma idi...Yeni çalışmalarını bekliyorum..sevgilerimle

      Sil
  14. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık! Çantanız da şıklık katmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüm senin etkinlik (duyurduğun) beni son gün gayretlendirdi,etkinlik bahanesi ile turuncu pazeni de aradan çıkardım bu sayede..Senin bu yönünü çok seviyorum,biz de senin sayende haberdar oluyoruz,bunun için de ayrıca teşekkür ederim canım :))

      Sil
    2. Böyle söylemenize gerçekten çok sevindim :))

      Sil
    3. Bunları sayfana da yazacaktım,hemen gelip yazayım :))))

      Sil
  15. Harika:) keçe işine iyi ki girdin, çok zevk alacağını biliyordum:) elbiseyi de çok beğendim, ellerine sağlık arkadaşım öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billurcum,sayende cesaretlendim,keçe aldım ama yapamam diye düşünüyordum,senin anlatımın iyi geldi bana... Bir de keçe çok uyumlu bir malzeme ,zorlamıyor insanı,çalışması zevkli. Öpüyorum seni sevgiler

      Sil
  16. Bu kumaşı çok beğenmiştim. Çok şık olmuş. Güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,daha güzeli sizin olsun :)

      Sil