13 Kasım 2015 Cuma

BİR ETEĞİN BEŞ HALİ....İ HALİ, E HALİ ,DE HALİ , DEN HALİ , EV HALİ....:))))

      Milattan önce 38(ama 36 gibi duruyor )beden bir kot eteği ,ben zayıflar ona olurum diye almıştım,ama hiçbir zaman eteği giyemedim,yani doğumlardan sonra asla otuz sekiz olamadım.Ben de eteğin üst kısmını kestim,arkayı ön yaptım,arka yırtmaç paylarını açarak ilik gözü açtım ,penslerle belimi ayarladım ve taa geçen sezondan gözüme kestirdiğim model önden düğmeli , dört parça,evaze bir etek diktim..
       70'lerde de vardı bu etekler,annem yine kottan dikmişti bize(ilkokuldaydım) dikişleri ve düğmeleri kırmızıydı,yıllarca çok severek giymiştik ablamla...
        Sanırım bu etek bu yıl benim formam olacak,bu hafta her gün bu eteği giydim.....
         Bakalım siz hangi halini beğeneceksiniz ??

         Herkese bol dinlenmeli bir hafta sonu diliyorum...
         NOT:Hiç hatırlatmıyorsunuz,çekiliş ne oldu diye,ben unuttum onu,yarın halledip,açıklayacağım :)))
     PAZARTESİ
      SALI


         ÇARŞAMBA
    PERŞEMBE
    CUMA


47 yorum:

  1. Nuraycım ne ağrımaz başın varmış maşallah. Ben geçen hafta, seneler önce nasılsa zayıflarım diye aldığım ve asla giyemediğim bir sürü kıyafeti toparladım dolaptan çıkardım. Bunların arasında internetten alıp iade süresini kaçırdığım çok afedersin salakça alışverişlerim de vardı. Bir daha internetten alışveriş yapmamaya karar verdim. Neyse bir o kadar da bu sefer kıyamadıklarım var. Kıyamasam da giyemiyorum ki. Ya altına ya üstüne giyecek bir şey bulamadığım için dolap bekliyorlar. Ya kumaşı iyi, ya çok para vermişim, ya da sevmişim... Ama giyemiyorum! Sen olsan evirip çevirip bir şey yapardın. Ben onu da yapamıyorum. Yenisini dikmek daha kolay bana göre. Ama duuurrr ben de bu hafta izinliydim ve 2 bluz diktim. Yakında gösteririm.
    Etek çok kullanışlı olmuş. Senin kombinler de çok hoş. Ev haline bayıldım. Ama favorim salı. Çok havalıymışsın, bandana etkisi galiba. Diyorum sana; bu yazma, yaşmak, bandana işini çok başarılı uyguluyorsun şekerim. İyi tatiller diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurten fazla uğraştırmadı,birkaç saatte hallettim,ama sonucu çook sevdim...(Benim müdür diyor:Siz her şeyi seviyorsunuz zaten !!!! ) Nurten ben de toparladım bir çanta,ikinci el satanlara vereyim de ,ihtiyacı olanlara versinler diye düşündüm..Hepimiz yapıyoruz benzer şeyleri ne yazık ki..Vaktin bol olsa sen de onlara dönüşüm uygularsın da ....İzinli olmana ve üretmene sevindim,merakla bekliyorum bakalım neler diktin....Benim favorim de aynı,etekle aynı boyda uzun hırka giyimi benim de çok hoşuma gitti,biraz 70'ler yapmak istedim orda,tam topuk çizmeler,kemer falan....Teşekkür ederim arkadaşım,sevgiyle kal,hoşçakal...:))

      Sil
  2. Bu da,yirim seni hali.......Fotolar çok güzel,hep güzel,güpgüzel.Nurayım çok becerikli,hep becerikli,besbecerikli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha ne tatlısın sen öyle...Teşekkür ederim güzel doktorum da ben de az önce senin sayfana baktım,yahu sen nasıl büyük büyük işlerin altına giriyorsun vee şahane işler çıkarıyorsun,sen nasıl becerikli bir şeysin öyleeee :)) tekrar geliyorum şimdi ..:)))

      Sil
  3. İsmin halleri gibi etegin de halleri . Harika. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nilgün,yalın hali yok ama :))Teşekkürler

      Sil
  4. İkinci hali çok şık çok zarif çok yakışmış. (Diğerleri de güzel; ama bence en güzeli 2. si)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ,ben de en çok onu sevdim.Teşekkür ederim Fidan :))

      Sil
  5. Aynenn HER Hali :-)))
    ben çok beğendim kombinler her zamanki gibi süper
    bu arada bandanalarr çok yakışıyor sizee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,mutlu oldum :) bandanasız çıkmam demeye başladım neredeyse :))

      Sil
  6. birinci ve ikinci halini çok sevdim. kot etekleri ayrı bir severim zaten. güle güle giyinin. çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öce :) Diyordum ki öce kayboldu,işleri var sanırım,..Alışınca nasıl da gözlerimiz arıyor birbirimizi :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Favorim pazartesi ve cuma. Güzel günlerde giyin...

    YanıtlaSil
  8. Salı halini cok begendim yakısmıs size��

    YanıtlaSil
  9. En çok çarşamba ve perşembe kombinlerini !( bu kelimenin Türkçesi olmalı) beğendim. Ben her doğumdan sonra 10 kilo aldım. Her defasında dolabımı yeniledim. Şimdi kendim dikiyorum çok rahatım. İyi günlerde giyinin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki kombin Türkçe bir kelime değil,sevgili Fidan ile yerine daha güzel bir kelime bulalım demiştik ama tembellik yaptım hiç bakmadım...Uzmanlar ''birleşim '' sözcüğünü uygun görmüşler.Güzel bir sözcük aslında...İyi ki kendimiz dikiyoruz :)) sevgiler..

      Sil
  10. En çok salı halini beğenmekle birlikte ben de her hali diyorum:)) çarşamba çantasını çoook beğendim, o da mı senin ellerinden çıktı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çanta hazır Billurcum,ama dikilebilir belki...

      Sil
  11. Peştemaller ne oldu diye soracaktım ama utandım;)) pazartesiyi bekleyelim artık:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha tam da onlarla uğraşıyordum,şimdi yayınlayacağım :)))

      Sil
  12. bayıldım özellikle salı halindeki hırka ile güzel tamamlamış ama pazartesindeki hırka ile de çok hoş ve ayakkabı renkleriyle de uyumu muthiş sen bu işi biliyorsun abla bu arada oy kullanacak olsam salı hali derdim :D sen ne giysen yakışıyor gerçi o da ayrı insan kendine yakıştırınca ve kendi emeği olursa daha da güzel olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun hırka ,etekle aynı boy ,tarz olarak hoş gerçekten..Teşekkür ederim,bu güzel yorum için,emek karışınca işin içine haklısın her şey farklı güzelleşiyor...

      Sil
  13. Ben ayrım yapamıycam. E halinden ev haline kadar hepsini çok beğendim.Elinize sağlık hocam tam bir DIY çalışması olmuş. Her haliylede çok yakışmış. Birde o son fotolardaki manzaraya bayıldım. O sedirin tam iki köşesinin kesiştiği kısmına oturup, denize bakarak, saatlerce hiç kalkmadan ve hatta kıpırdamadan litrelerce kahve içebilirim. Tam benlik bir köşe. Tadını çıkartın bol bol. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve nasıl olsun Fundacım :)) Çok teşekkür ederim canım,güzel yorumun için..yaparım ben sana kahve Fundaaa :)))

      Sil
  14. Hocam hemen geliyorum. Orta şekerli rica edicem. Lokumu gelirken ben alırım. :)))

    YanıtlaSil
  15. işte bu etek :) açık maviydi benimki hani şu uçuk denen mavilerden, metal çıtçıtlar bastırmıştı annem önüne sekiz parçalı ve evaze. bizzat annemin elinden çıkma aynısının takımı vardı anneminde. kısa kollu önden düğmeli, üstün omuzlarında apoletleri de vardı, beyazdı. safari modelleri çok severdi annem. güle güle giy. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıt çıt ben de çok bastırırdım,seninki daha çok parçalıymış,....anneciğin de zevkli kadınmış Goncacım,safariyi ben de çok severim,hala da saklarım safari takımlarımı...Teşekkür ederim canım,sevgilerrr

      Sil
  16. Ama ben böyle bir güzelliği nasılll kaçırmışım çok utandım :( kendime kızdım sanırım nete girmediğim birgüne denk gelmiş neyse hatamı telafi ediyorum :) şahane bir geri dönüşüm ve harika kombinler ben ayırt edemedim hepside çok şık sende şık ve süpersin hocam marifetli ellerine sağlık güzell günlerde mutlulukla giyesin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayselciğim çok çok teşekkür ederim arkadaşımm..Hadi senin elbiseyi de merakla bekliyorum :))

      Sil
    2. Bitireli 1hafta oldu hocam hatta ondan sonra kızıma bir etek ve uzun bir hırka bile bitirdim inanın resimlemeye fırsatım olmadı :(vee aklımdasın çabuk dik demenle gaza gelip söz verip sonlandırdım ama malesef zamansızlık..İnş. yarın fırsat bulurum,

      Sil
    3. Aaaaa çok sevindim bitmesine,yaşasınnnn :))

      Sil
  17. Her hali ayrı güzel. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  18. Eteğin her hali güzel de onu güzel yapana bakmak lazım. :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnemmm çok teşekkür ederimm :)) benden de kocaman sevgiler..

      Sil
  19. Very nice looks! All of them! And my favorite is the yellow blouson and blue skirt :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooooo I am very happy :)) thank you very much :)) lovingly :))

      Sil