7 Kasım 2015 Cumartesi

SİYAH ŞİLE BEZİ ELBİSE

     Mayıs 2015 Burdasından bir elbise modeli.İlk önce  uzun olan modelden dikecektim, kalıbı çıkardım,kumaş yetmedi,sonra dantel olandan dikeyim dedim ,yine uzun olanından,ona da kumaşım yetmeyince,ben de kısa olandan siyah şile bezi ile diktim.Yine severek giyeceğim bir elbise oldu.


O AYAK NEDEN HİÇ DÜZ DURMAZ ACABA !!! SAÇLARIMDAN KORKTUM BEN CADI GİBİ :)))

BU SERAMİKLERİ DE ÇOK SEVİYORUM...SANATI SEVİYORUM...SANATIN İNSANI İYİLEŞTİREN,DEĞİŞTİREN,DÖNÜŞTÜREN YÖNÜNÜ SEVİYORUM
KULLANILAN TAKIYA GÜRE,SPOR,ŞIK,MODERN,BOHEM HALE SOKULABİLİR
YİNE İNCELİKTE SINIR TANIMAYAN KIZLARIMIZ :))BEN ÖNDEKİ BÜZGÜYÜ (ÜSTTEKİ) YAPMADIM,DÜZ YAPTIM ORAYI..O BÖLÜMÜ ÇARPI İŞİ İLE İŞLEMEYİ DE DÜŞÜNDÜM,
          GÜN AYSIN,GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN...

30 yorum:

  1. Bu, sınıfta giydiğiniz elbise mi bir önceki yazıda? Çok beğendim çok yakışmış diyecektim; ama şiir temasını bozmak istemedim. Bana o elbise gibi geldi. Şimdi söyleyeyim: Çok güzel, size de çok yakışmış. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fidancım o elbise,ben de senin gibi düşündüm,aslında sırada bu elbise vardı paylaşmayı düşündüğüm,yeni diktim çünkü..Şiirin havasını bozmamak için elbiseden bahsetmedim..Hep diyorum ya şiirlerin güzelliğinin yanında ,o gönlü yüce değerlerin yanında bir elbisenin kıymeti yok...Genel anlamda düşündüğümdeyse bu uğraşlar ruhuma çoook iyi geliyor...Fidancığım çok teşekkür ederim,mesajı aldım :)) En kısa ve uygun zamanda arayacağım..

      Sil
  2. çok hoş olmuş, her kılığa girebilen bir elbise gerçekten. güzel günlerde giyin. bordo ayakkabınıza da bayıldım bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Antigone,ayakkabı ,hani görür görmez bu benim olacaak dediğimiz ayakkabılar vardır ya aynen öyle his yaratmıştı bende..Biz kadınlar da olacak deyince olur bilirsiniz :))) sevgiler ...

      Sil
  3. Çok hoş olmuş hersi gibi ellerinize sağlık...:))

    YanıtlaSil
  4. Ben sizi takibi nasıl kaçırmışım?Ne güzel kareler,ne güzel bir elbise.Takipteyim sevgiler..
    dikmece.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Neslihan,Çok teşekkür ederim,hoş geldin ,tanıştığımıza sevindim :) ben de takipteyimm,sevgiler

      Sil
  5. Sevgili hocam bu elbisede senin asilliğinle siyahın asilliği bütünleşmiş nasıl da yakışmış öyle badanananla çok şekersin vee şahane görüntülerle gözümüzü gönlümüzü açtın paylaştığın kolyeye de çok güzel.
    Bu gün bende crezıonda ki senin diktiğin elbiseden olan modeli kestim henüz makine dikişini yapmadım bilmem nasıl olacak .Zamanın boll dikişlerin kolay gelsin Nur'um :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayselciğim canım çok çok teşekkür ederim,kolay gelsin diyorum,çabuk çabuk dikersin inşallah..İçine siner,keyifle giyeceğin bir elbise olur..Ayy merak ettim elini çabuk tut Ayselll :)) kocaman öpüyorum seni

      Sil
    2. Sağoll hocam 9 tane kalıbı olan bir modelmiş inşallah bitecek :)bende sevgiyle kucaklıyorum <3

      Sil
  6. Fazla söze gerek yok. Çok tatlısın... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknuuur çok teşekkür ederim,:) öpüyorum seni ..

      Sil
  7. kıvırcık saç iyidir. bende bir kıvırcığım. her ne kadar hemen sıkılıp toplasam da. güle güle giy, gayet güzel, yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum aslında ama bazen çok bunaltıyor ,ben de hemen toplarım yada bandanalar en büyük yardımcım..Teşekkür ederim moon:)

      Sil
  8. Senin saclarina zaten bayiliyordum da o bordo ayakkabimi desem, yarim botmu desem, beni kiskancliktan deli eden guzellikmi desem, ne desem bilemedim, iste onada bayildim. ;)) Elbise gercekten chic olmus, guzel bol siirli gunlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevlüde o ayakkabıları görünce bayıldım ben de ,hatta beyazını da aldım,beğendiğim ayakkabı öyle az denk geliyor kiii sana göndereyim Mevlüdee..Şiirimiz bol olsun gerçekten :)) sevgilerr

      Sil
  9. Her şekle giren bir elbise. benim de buna benzer penye askılı bir elbisem vardı. Üzerinizde görünce aklıma kışın botlarla, hırkalarla da giyilebileceği aklıma geldi. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa hırkalarla fikri hoşuma gitti bak,postallar falan olabilir...Teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  10. Hocam elbise model seçiminize bayılıyorum. Ama o bandanaları kullanım şekilleriniz beni benden alıyor. Ben takıyorum kendime hiç yakıştıramıyorum. Ama sizi bandanasız görünce sanki bir eksiklik var bu kombinde diyorum. Sizin sloganınız da" bandanasız çıkmam abi" olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundaaa,merhaba ,yokluğun belli be Fundacım,çık ortaya artıkkk.Dip boyası geldiğinde,saçlar gözünün önüne geldiğinde en büyük kurtarıcı bandanalar...Tabii bunların ötesinde ben de çok seviyorum,zaten alışverişe gittiğimde,ya da farklı bir şehre gittiğimde aradığım ilk şey farklı renk bandana seçenekleri,bir de artan kumaşlardan yaptıklarım var..yani anlayacağın bayağı bir bandana koleksiyonum var...Teşekkür ederim ayrıca yakıştırdığın için :)) Hadi artık başla dikişlere Funda,yoksa devamsızlıktan kalacaksın ona göre :))) sevgilerr

      Sil
    2. Çok haklısınız hocam. Bu aralar ev dekorasyonuna takmış durumdayım. Mobilya boyama, kanaviçe, keçe işleme, dantel kırlentler. Bitiricem inşallah. Sınıfta kalmadan dikişlere başlasam dediğiniz gibi iyi olacak. Sevgilerimle.

      Sil
    3. Çok haklısınız hocam. Bu aralar ev dekorasyonuna takmış durumdayım. Mobilya boyama, kanaviçe, keçe işleme, dantel kırlentler. Bitiricem inşallah. Sınıfta kalmadan dikişlere başlasam dediğiniz gibi iyi olacak. Sevgilerimle.

      Sil
  11. Ankara havası soğuk tabi, sizin oralar ne güzel. Cok şanslısın. O fistanla da pek güzel olmuşsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilirim Ankara'nın soğuklarını,üniversiteyi orda okudum :)) Teşekkür ederim arkadaşım ..

      Sil
  12. Siyah renk herzaman asaletli duruyor. Sizin eliniz değince de muhteşem bir elbise çıkmış ortaya. Tebrik ederim sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa,teşekkür ederim...Hoş geldinizz :)) sevgiler..

      Sil
  13. siyahı ben de çok seviyorum elbisenin modeli de çok zarif :)

    YanıtlaSil