25 Şubat 2016 Perşembe

İKİSİ BİR ARADA KABAN ETKİNLİĞİ/ ÇİÇEKLER VE KADINLAR PAZEN ETKİNLİĞİ

   Sevenleri ayırmayalım değil mi,Sevgili caaanım uçuk kaçık arkadaşım Mevlüde ve başka bir deli dolu sevgili arkadaşım Sevdaaa onları mutlu edeyim ve etkinliklerini bir arada yürüteyim dedi ama bu işten en mutlu olan ben oldum çünküüü çoooook sevdiğim bir  kabana daha ulaştım,devamı gelecek demiştim değil mi :)))
    Kırmızıya mavi yakışır dedim ve  mavi kapının yanına gittim ,fotoğraflar için,hepsi sizin için güzel sayfa dostlarım :)))








     Mevlüdeciğimin emri vardı ,yayınlar ayrıntılı olacak diye,en fazla bu kadar çekmişim dikerken :))Ama zaten herkes öyle güzel ayrıntılı anlatıyor ki  o yüzden pek dikiş ayrıntısı yapmıyorum genelde :))

Devamı gelecek,bir kaban daha var :))

39 yorum:

  1. Şükürler olsun yayınının ilk yorumu benden hep geç kalıyorum diye kendimce hayıflanıyordum :) sevgili Nuray'ım öleceğim aklıma gelirdi de pazenden ceket kaban dikileceği aklıma gelmezdi sayenizde çok değişik modeller görüyorum harikasın valla öyle şık öyle çok yakışmış ki evet mavi kapı çok uyumlu sen zaten harika resimler sunuyorsun sağlıcakla giyesin bir pazen divitin kraliçesi de sensin bu kumaşla muazzam işler çıkartıyorsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayselciğim ,merhabaaa,hoş geldinnn :) Aslında aklımda daha neler neler var...Ayyy ben de çok beğendim valla maviyle uyumunu :)) Canım arkadaşım mutlu oldum bu güzel yorum için ,çooook teşekkkür ederimmmm

      Sil
  2. Nuray 40 yil dusunsem pazenden kaban dikmek aklima gelmezdi. Ben kalsikciyim derken, yaraticilik yok bende derken inanmiyorsunuz bana:) Bana gore pazenden sadece elbise dikilirdi. Ezber bozdurdun yemin ederim. Sahane otesi olmus. Bayildim, kollardaki dantel detayi zaten bitirdi beni. Guzel gunlerde kullan hayatim. Senin yuzunden kapinin onundeki banki maviye boyayacagim:))
    Nerde benim ucagiiiimmmm. Pilottttt ucus rotamizi veriyorum, Turkiyeeee, baza altiiiii.:))
    (Yalniz sen tembel ogrencimisin? Ikisini birarada cikarmissin. Notumu kirarim bak haa!!!:)
    Ay bu kadar kiskanilirdi herhalde. Nerde benim yandas sabotajcim? DENIZZZZZZZ!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevlüde ,dün Denize dedim ki öğleden sonra da uzun olanı giyeyim de ikisini de bir görün .Diyor ki aynı günde ikisini birden kaldıramam,fücceten giderim bak dedi,hahahaha Deniz birdi iki oldunuz :))) Yaaa beğenmene çokkk şevindim, çok teşekkür ederim canım,sayende diktim işte...(Bir kaban daha var biliyorsun,önceden hepsini bir arada paylaşıyordum ama bu sefer ayırdım )ben de çok beğendim gerçekten ,bir havalı ki giymesi de kıss..Canım arkadaşım,özel uçağın olduğunu bilmiyordum ...Yaa Mevlüde tabiki boya ,yavrum ne güzel olur deniz teması ,senin taş duvarlarla şahane olur,başka birkaç figür daha eklersin,öpüyorum seniii

      Sil
  3. yine harika olmuş öğretmenim...

    YanıtlaSil
  4. şahane olmuş bacıım,imzayı atmış gitmişsin.Model harika,dikiş süper,uygulama ilham verici.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımmm,etkinliğin fahri anneliğini başarıyla yapmışımdır umarımmm,bu aralar dikişi pek seviyorum :)))

      Sil
  5. Emeğine sağlık yakışmış ♥

    YanıtlaSil
  6. Beğenmenize sevindim,çoğu insan tercih etmez ama ben seviyorum,artık daha farklı kumaşlar tercih ediliyor çünkü...kırışmayan ,likralı,sentetik kumaşlar....Elbise de çok güzel olur,benim çok olduğu için dikmedim ,hadi hadi dikersin sen hemen :))

    YanıtlaSil
  7. Kollardaki dantelll öldüm ben yaaa ellerinize sağlık çok şık bir o kadar da güzel bir kaban daha ne diyeyim bilemedim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycannn ölme sakın sen bize lazımsın :)))daha daha iyileri senin olsun arkadaşımmm,öpüyorum seni :)))

      Sil
  8. Hiç bu kumaştan böyle birşey dikileceği aklıma gelmezdi. Şahane bir fikir ve sizde şahane uygulamışsınız...
    Bayıldımmmm ♥
    Ellerinize sağlık, size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy çok mutlu oldum beğenmenize,insan sevdiği giysileri daha iyi taşıyor sanırım ondan olsa gerek daha bir benimsiyoruz kendi tasarlayıp diktiklerimizi :)) segilerrrr

      Sil
  9. of ya of diyorum. biraz da beceriksiz ol be kadın :D bir de her diktiğin sana bu kadar çok yakışmak zorunda mı? Sebeatian nerde benim yelpazem? kıskançlıktan kızardığım belli olmasın sıcak bastı diyim sallıcam da :)

    şaka bi yana yine harikalar yapmışsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerimeee seni de tatlı dilini de özlemiştim, kıskanma kıskanma sana da yaparız canımm,ben sana burdan tarif ederim dikersin sen de :)))Tamam Sebastian hallettik biz :))) Canım kolaylıklar diliyorum sana,öpüyorum seni :)

      Sil
  10. MaaşAllah SübhanAllah. Pazenlerin kraliçesi harikasın canım güle güle kullan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım güzel bakışların için,,hahahaha unvanımı da pek sevdim :)))

      Sil
  11. "Pazenden kaban dikip iki etkinliği birarada çıkarırım" gibi bir cümle hatırlıyorum bir yerlerden ama hiç ciddiye almamıştım :) Çok güzel olmuş, güle güle giyin :)
    Mavi kapı beni benden aldı zaten, önceki yayındaki fotoğraflar da harikaydı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hıııııı demek ciddiye almamıştınız mühendis hanım,pekiiii :)))) Mavi çok güzel bir renk gerçekten insanın içine enerji veriyor,bahar esintisi hissi veriyor ayrıca,evlerde böyle ahşap kapılar yok da artık ama evin içinde bank,sandalye,ya da duvara ayna boyayabiliriz bu renklerde,ben sandalye boyamıştım :) Teşekkür ederim Gökçeeee

      Sil
    2. Yok ben artık bu pazen kumaşları senden başkasına yakıştıramayacağım. Şahane oluyor, duruyor kesinlikle bütünleşti senle. Eline emeğine sağlık arkadaşım, iyi günlerde giy.

      Sil
    3. Hahahhahaha o kadar diyorsun yanii,canım benimm güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim,güzel yürekli arkadaşım,eminim sana da çook yakışır,ben hiç abiye giyemem mesela,hiç de sevmem illa geleneksel,etnik,folklorik bir yanı olmalı giydiklerimin,kendimi ancak öyle mutlu hissediyorum,öpüyorum seniii,paylaşımlarını bekliyorummmm :)

      Sil
  12. Çok çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
    Sevgi selamlar olsun basma güzeline:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha basma güzeli haaa ne güzel bir sıfat buuu,gurur duydum efendimmm :))) Öpüyorum seniii gezgin kovammm :)

      Sil
  13. Süper olmuş, bayıldım. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim Marvilll ,sevgilerimle :))

      Sil
  14. Ayyyy harikasın ya;) Olmaz ki bu kadar eziyet edilmez ki, seni insafa davet ediyorum;))) Çok çok beğendim mutlu, güzel günlerde giy. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billurrr canım benimm çok teşekkür ederimmmm,sağol canım güzel dileklerin için :)) öpüyorum seniii

      Sil
  15. Bacımm çok güzel olmuş harika ellerine saglik.Arada bir bizede ugra 2tana makina bos duruyor.Allah saglikla giymeyi kısmet etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O boş duran iki makinayı çalıştırmanı öneriyorum sevgili Haticeciğim,sen yaparsan geçersin beni hem de :)) Teşekkür ederim canımmm :)))

      Sil
  16. Bu kumaşın ceketi ayrı güzel olmuş, kabanı ayrı güzel olmuş. Eee kim dikiyor bi dönüp bakmak lazım. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin bluzun da ayrı güzel ayrıca Fundacığımmm,bu kumaşın farklı renk alternatifleri de çok güzel...Sende olandan da var ,ne yapsam diye düşünüyorum,elbise ya da ,seninki gibi bluz olabilir ...Teşekkür ederim canımm,güzel bakışın için :))

      Sil
  17. Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim süslü püslüü :)) ne enerjik adın varrr...

      Sil
  18. Maaşallah nazara gelcendiye korkuyorum benim marifetli kardeşim ALLAH nazarlardan korusun çooook güzel olmuş gülerek giy bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elemtere fiş kem gözlere şiş diyeyim o zaman :))))))

      Sil
  19. A aaaaaaaaaaa benim bu mantoyu görmemiş olmam mümkün mü? Buna yorum yapmamış olmam imkan dahilinde mi? Yok! Bir aşağı indim, bir yukarı çıktım benden tık yok! Muhtemelen yine bir aksilik yaşadım mesaj yazarken, gönderdim zannettim gitmedi. Şimdi bunu ben senden başka kimsede yaşamadığıma göre olayın şöyle geliştiğini düşünüyorum: Yorum yazıyorum, geri dönüp okuyorum. Sonuçta bir edebiyat öğretmenine gidecek diye cümle düşmüşse kaldırıyorum, özne ile yüklem birbirini sevmiş mi bakıyorum, ayrı yazılacaklar birbirine veda ettirilmiş mi inceliyorum, falaaaan filan. Tam da burada ileri geri derken bir şeyler oluyor ya mesaj hepten kayboluyor ya da ben gitti zannediyorum ama uzay boşluğunda bir yerlerde asılmış kalıyor. Neyse ne, canımcım güle güle giy. Üstünde paralansın. (Ki benim Ekolden hazır aldığım bir kabanım vardı -valla belki de 7/8 yıllık-, hakikaten de üstümde paralandı sonunda. Bu hafta yapabilirsem dikişlerinden söküp kalıp olarak kullanarak önümüzdeki senenin kabanını dikmeyi düşünüyorum.) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurtenciğim bazen öyle oluyor,ben bazen bir çok yayını göremiyorum sonra bazı arkadaşların sayfalarında yan tarafta blogırların yayın fotoğrafları var ve kaç gün önce paylaştıklarını da yazıyor,orda görüyorum kim ne yapmış... Nurtenciğim ben de uzun yazdığım dönüp okumak istiyorum ama yapamıyorum,sonra düşünüyorum ki umarım saçmalamamışımdır,bazen konudan konuya geçiliyor çünkü...Derinlikli arkadaşım lütfen geri dönüp okuma ,sen zaten son derece güzel düşünen ,güzel yazan bir arkadaşımsın,yorumlar durduk yere silinmesin,ben çok seviyorum çünkü bu uzun yorumlarını,üşenmeyen ellerine sağlık...yine öyle güzel anlatmışsın ki ayrıca :))) zaten şükrediyorum kiçevremizdeki arkadaşlarımızın hepsinin yazımı güzel...(not vereceğim sanki hahaha) Teşekkür ederim canımm,kolaylıklar diliyorum sana ,hadi bekliyorum merakla,Mevlüde'den kurtuluş yok zaten...

      Sil