5 Mayıs 2016 Perşembe

''MAYISTA GÖNLÜM DELİDİR '' HER GÜNE BİR ELBİSE GİYİYORUM /ÜNLÜ YÖNETMEN İŞ BAŞINDA/MAVİ REKLAMI

     Merhaba güzel arkadaşlarım :)) Bu günlerde elbise dikiyorum ve hemmen ertesi gün giyiyorum,pek de mutlu oluyorum.Bir de biraz fazla gezmeye başladım öyle olunca azıcık blog gezmelerini ihmal ettim,kışın okuldan gelir gelmez bilgisayarın başına oturuyordum,bol bol muhabbet ediyordum,şimdi okuldan eve gelemiyorum ki,yok şuraya gidelim,yok buraya gidelim...Şikayetçi miyim elbette haaayır,gezmeden mutsuz olur muyuz değil mi :))
    Televizyonda bir reklam gördüm ,Mavi'nin reklamı,orda bir elbise gördüm,bayıldım  ve bu elbiseden hemen dikmeliyim dedim,kumaş çok nasılsa,gözden çıkarabileceğim bir kumaşla deneyeyim dedim,daha önceden çıkardığım bir kalıpla denedim,sonucu ben pek beğendim,ertesi gün degiydim , okulda hemen sordular tabii,ben de Serenay Sarıkaya'nın Mavi reklamında  elbisesini gördüm ,aynısından diktim dedim,Elbette hemen geyik muhabbetleri de başlıyor .oooo bir Serenay Sarıkaya olmak kolay değil tabi diye :)))
      Sadede gelirsem çoook sevdiğim bir elbise oldu her gün giydim neredeyse,başka elbiseler de diktim,çokk yakındaaaaa















Başlıktaki dize SABAHATTİN ALİ'ye ait,çantamdaki resim çok sevdiğim öykücü SAİT FAİK ABASIYANIK ....Ve çantanın üstünde onun bir sözü yazıyor :Bir insanı sevmekle başlar ve sevmekle biter her şey

İyi bakın kendinize,güzel bir gün diliyorum,acele ile yazıyorum ,okula gideceğim şimdi...Ayyy bugün hangi elbisemi giysem acaba :))))))))))
Bu da  o elbise,ben yakasını kapalı yaptım tabiiii

35 yorum:

  1. Ay tv de elbise görüp bunu hemen yapayım diye düşünüp bir de yapıp giymek ne güzel olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdican artık o noktadayım,beğendiğim bir şeyi çok zor olmadığı sürece yapabiliyorum,istemek yeterli sanırım,gerisi geliyor sonra :)) öpüyorum seni :))

      Sil
  2. Çok yakışmış sağlıkla neşeyle giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,arkadaşımm :)) sevgiyle kalın :))

      Sil
  3. Becerikli hanımların hali bir başk :) çok hoş bir elbise olmuş, üzerinizde de hoş durmuş. Çok güzel günlerde giyinin.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha bir de üşenmeyenlerin değil mi :))) Bazen becerebilsen de canın istemeyip üşenince olmuyor :) Çok teşekkür ederim gezgin arkadaşım ,öpüyorum seni :))

      Sil
  4. Maşallahhhhh öğretmenim ...Hayranım size..Güle güle giyin:))) İstanbul'dan sevgiler.(çanta da bir harika)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Tuğbaa çok teşekkür ederim,sağolasın canım :)) Burdan da kucak dolusu sevgi gönderiyorum,mavilik gönderiyorum :)) Çantayı da kitap fuarından almıştım :) sevgilerimleeee

      Sil
  5. Valla süper olmuş. İnsanın eli iğneye değmeye görsün her şey yapılıveriyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,beğenmene sevindim,yeter ki isteyelim değil mi :))

      Sil
  6. Harikasınız !! Gör,beğen,dik ve giy..Aklımda olup bekleyen öyle çok şey var ki..Ellerinize sağlık,çok yakışmış,keyifle giyin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haydi haydi boş durma aklındakileri yap,önümüz yaz ,dik ,bir güzel de giy ohhh ne güzel işte,ben bu sıralar aklımdakileri dikiyorum ,pek de hoşuma gidiyor bu :)) teşekkür ederim...

      Sil
  7. Nuraycım süpersin, ellerine sağlık canım. Hızlı dikmen de ayrıca takdire şayan. Mavi ne, Serenay kim? Onlar senden örnek alsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurtenciğim çok teşekkür ederim,hızlı dikmemde senin de rolün var.Daha önce bol teyelli bir fotoğrafıma çok şaşırmıştın ve ne yaptın sen tüm çizgileri kumaşa işlemişsin demiştin :) Ben de artık teyel almıyorum ve kesip dikiyorum,bundan dolayı da kestiğimi ertesi gün giyebiliyorum yaaaa :)) Hıh değil mi ama onlar da kim :)) bak bak hemen de havalara giriyoruz :)) Sağol canım öpüyorum seniii :)

      Sil
  8. Nurten Hanım'a katılıyorum, Serenay da kim, elbise kendini sende göstermiş, eline sağlık örtmenim, çok beğendim cidden, ceketle de çok yakışmış, pazen ceketlerinle de çok şık olur, güle güle giy :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi tabii havalara sokun beni,elbise bende kendini göstermiş haaa :)) Gökçee Gökçee tam havaya girdim bak,sen de dik bir tane,o boya nasıl da yakışır .Canım çok teşekkür ederim,deneyeceğim pazenlerle,:))

      Sil
  9. Ahhh "dikip dikip giyebilmek" böyle birsey iste... ne güzel. Harika olmus. Hele o kot ceketle de nasil güzel duruyor, bayilirim ben böyle elbise üzerine kot cekete. Ellerine saglik Nuray'cim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşeciğim canımm merhabaaa:))gerçekten güzel dikip giymek,aklında kalmıyor,pahalı diye alamıyorsan hemmen dikiveriyorsun :)) Ben de bayılıyorum kot ceketli kombinlere,elbise ve etek üstüne harika oluyor ..Teşekkürler Ayşeciğim,öpüyorum seni..

      Sil
  10. O ne güzeldir son vuruşları dikersin ve sabaha yakın bitiverir,heyecan dorukta giyilir,süslenilir ve gidilir herkese gösterilir ben diktim.Çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık.Sapkanda Abasıyanık'la yarışır gibi.Yakışmış Nuray'cım dikiş kraliçesi benim;ahada taçımda sapkam der gibi.Mankenler halt etmiş.Bu arada hangi filimin çekimindeydiniz ünlü yönetmenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh Merihh aynı söylediğin gibi :)) Eteğini katlama akşam yetişmez genelde,sabah erkenden kalkarım hemen katlarım eteğini,bunları makineye çektim daha da kolay oldu,bazen üzerinde ufak tefek bol teyeller kalır farklı renklerde,sanki bilerek bırakıyorum gibi geliyor bana....Arkadaşlarım Allahtan usanmıyorlar her gün detay istiyorlar,bol bol övüyorlar,bazı insanlar var şöyle bir süzerler tepeden tırnağa ama asla söylemezler,benim canım arkadaşlarım öyle değil :)))Aaaa sahiden de Sait Faik'in de şapkası vaaarrr,nasıl güzel betimlemeleri var,sen de yazmışsın çok sevindim,şiirleri de vardır çünkü ....
      Ehem öhö öhö şey efenim bir belgesel çekimindeydik,nasıl daha güzel insan gibi insan olunur,nasıl daha aydınlık günlere erişilir hakkında :)))
      Çok teşekkür ederim,öpüyorum seni kocaman :))

      Sil
  11. ''Kıyısına tuz ileten rüzğarı ''Balıkların yüzdüğünü duyarım ''Dinlerim yosunların konuştuğunu ''Midyelerin ağladığını.........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırtınaları ayağınıza
      Meltemleri saçınıza yollayacağım.
      Yakamozlar tırmanacak göğsünüze
      Martılara söyleyeceğim gelsinler.

      Akdeniz adalarına haber yolladım
      Sardunya Adası benden yana çıkacak
      Yırtık yelkenler benden yana.......

      Sil
    2. Ay ışığını,(martının sırtından alıp) (akşam üstlerini)(Kordela balığından)(Karabataklardan karanlığı)(Ben alıp getirsem... Nuray'cım teşekkür ederim.Belgeslini en önce ben izleyeceğim.İnsan gibi insan olmayanlara inad.Bir az bana gelde,sana neden kilim desenli kadın dedim gör.Anacım gülleri nasıl dokumuş kilimlere.Anneler günü tadında olsun öpüyorum sevgilerle hoşçakal.

      Sil
  12. Çok şekersin yaaaa :)) Valla sen diyene kadar serenaydaki elbise dikkatimi çekmemişti artık sana yakıştıysa ;)) Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycannnn çok teşekkür ederim :))İçimizdeki bu coşku var yaa hiç bitmesin,diktiğimiz en küçük şey bile bizi hep hep mutlu etsin :))) öpüyorum seniiii

      Sil
  13. Çok güzel bir elbise olmuş. Yaşasın yaz yaşasın gezmeye 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz demek efil efil elbiseler demek benim içinn de haklısın Pınar,önümüz yazzz,yaşasın,sağlıkla girelim inşallah :)) Teşekkür ederimmm ,öptüm senii

      Sil
  14. Nuray'ım sen dikip sununca nedenini bilmiyorum bendeki dikiş aşkı birden çoşuveriyor inan ciddi söylüyorum .Diktiğin modellerinden mi onları anltım şeklinden mi baktıkça insanın bakası gelen resimlerinden mi yoksa sende bir tılsım var ondan mı bilemedim :)bayıldım elbisene siyahın asilliği üzerinde daha bir asilleşmiş hayranım güzel kadın sana :) kocaman maşallah diyorum nazar değmesin diye :))sevgiyle kalasın hayatım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bu Aysellll,dik sen de hem ben bu elbisenin mavisini de diktim,o da çok güzel oldu bir de desenlisini dikeceğim,hani reklam var ya ne yaparsan yap aşk ile yap diye ben hep aşk ile yapıyorum yaptığım işi sanırım o yüzdendir tatlı dilli arkadaşım :))) haydi bekliyorum elbiseni :)) öpüyorum seni

      Sil
  15. Ne hoş bir elbise, efil efil. Bez çantayı da ayrıca sevdim, deseni çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim ,çantayı da her gün kullanıyorum,ben de çok sevdim,üzerinde sanatçı resmi olduğu için daha çok seviyorum :)) sevgilerimleee

      Sil
  16. Ooohhhhh masallah ogretmenim Nuray'im. Astin kendini valla. Tegelsiz dikmeler, tv'lerde gorup eyleme dokmeler, olmadi ustune birde gunesli havada, gunes gozlukleri ve hasir sapkalarla pozlar vermeler. Ayip ayip, hic yakisiyormu bu garibani buralarda boyle catlatmalar falan:))
    Sahane olmus elbisen, valla kizlara katiliyorum elbise kendini bulmus sende. Gule gule kullan hayatim. Optum ennnn kocamanindan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevlüdeee Mevlüdeee hoş geldin çılgın arkadaşım,özledim seni :))hahahaha çoşmuşum değil mi,valla bunlar hep sizin gibi dikiş sevdalısı arkadaşlarımın sayesinde,yoksa ben bol teyelsiz yapamazdım :)))) Şatodaki gariban aarkadaşım benim,hala Türkiyede misin hiç yazmıyorsun,neler yaptın az bilgilendir bizi,buluştunuz mu ,kıskanmayayım diye mi yazmıyorsun :)) bu elbisenin mavisini de diktim kıskanma hemen :)) bir de desenli uzun dikiyorum ... Çok teşekkür ederim Mevlüdem,daha iyilerini dikersin sen ben acemi sayılırım senin yanında ,teyelini bile sökmeyi unutabilirim hatta :)))

      Sil
  17. Hosbulduk hayatim, dondum evime ama ara ara ugruyorum buralara. Su temizligimi bitireyim, dolu dolu yazacagim ki cokta dolu birsey yok aslinda:))
    Sondaki tegele kahkaha attim. Unuttugun o tegelde gelir benim gozume girer:))))
    Ben yine cantalarla bogusacagim, sonrasinda belki araya citir cerezler alabilirim, bakalim???

    YanıtlaSil
  18. Bayılıyorum giyim tarzına. Biraz da bana bulaşsa keşke :D

    YanıtlaSil