3 Ekim 2016 Pazartesi

''SONBAHAR -Kİ DOYUMSUZ BİR AŞKIN SONUDUR '' GÜMÜŞLÜKTE SONBAHAR

Öyle bir ilkyaz ol ki korkut yaprakları,
Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları,
Sararıp dökülürken güz rüzgarlarında
Ardında savrulsunlar, unut yaprakları.
Sevinçlerinde onlar vardı, hüzünlerinde onlar
Seninle yeşerdiler, seninle soldular..
Olsunlar senden sonra da umut yaprakları.
Şairler en güzel sonbaharı anlatmışlar diye düşünmekteyim,başlık da Metin Altıok'tan....
 Bir şeyi beğenince onun suyunu çıkarana kadar yapıyorum biliyorsunuz,bu pantolon ve bluzu sevince hemen yenilerini diktim,kumaş çok nasıl olsa :)))



 Bu sandığı yeni buldum ,daha doğrusu o beni buldu,ve yeni hayallerimin sahibi ,zımparalanacak,boyanacak,yeniden hayat bulacak,kimbilir neler yaşadı gördü,neler saklandı içine...Annemin çeyiz sandığını nasıl merak ederdim,sandığı karıştırmayı da çok severdim...Neyse sandık rol çalmasın,o başka bir yayının malzemesi olsun....




Bir kaç da Gümüşlük fotoğrafı koyayım , iç turizme yardımcı olalım değil mi :)) Oğlumla pazar gezmesi yaptık






 Böyle ayna ben de yapacağım ,bir sürü malzeme topladım da dikişten sıra gelmiyor :))

15 yorum:

  1. Ayna ne kadar güzelmiş. Gayfaltıya bayıldım, gaç dane çay içsem sorun olmayacakmış hemi de :)

    Siyahlı yeşilli hallerden daha hoşlandım sanki, en sevdiğimden, güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler GDOsuz hem de,hahahaha çok tatlı yazmışlar haggeten :)) teşekkür ederimmm..

      Sil
  2. Bayıldım sana bayıldım hah işte bende diktiklerime böyle çekimler istiyorum:( yok gardaşım çeken yok çevre de müsait değil eee napak sizinkilere bakarak hasret giderek:))) ayy türkçeyi katlettimazıcık espirik olam dedim:)
    Herşeyinle harikasın, diktiğin bluzun dün akşam elbisesini kestim azıcık değişiklik yapma projem var ama ne zaman hallolur bilmem;) delikanlıya maşallah çok yakışıklı Allah bahtını tahtını güzel yapsın sizlere bağışlasın.Güzel cicilerini sağlıcakla giyesin canımmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysell bu yıl ben de zorlanıyorum valla,bak ben bunları teee ne zaman diktim emme ancak yayınlıyabildim ( bak senden bana da geçti konuşma :)) aminnnn tatlı arkadaşım güzel duaların için...hadi bakalım bekliyom garii

      Sil
  3. Çook süper olmuş bunlar, pantolonun rengi harika, bluz zaten çok şık (elbise kalıbından herhalde bluz di mi? hangi dergi olduğunu sorsam?)
    Güle güle giy bu arada :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçeee çok teşekkür ederim,mart 2016 burdası canım )

      Sil
  4. Bu pantalonu burda dergisinin mankeninde gördüğümde hoşuma gitmemişti, ama siz harika taşımışsınız, benimde kendime dikesim geldi 😄 (dikiş konusunda kıskancım napim, beğendiklerini dikesin var hep) bluzda harika olmuş, güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dik elbette,ben giyimini çok beğendim valla,bak sana üç tane diktim :))ama bu crezion dergisinde Burda da değil,ama orda da vardır benzeri,her diktiğimiz de hoşumuza gitmiyor tabi ama buluzu da beğendim hatta elbise halini de dikesim var...sağol canım

      Sil
  5. renk uyumu her birinde harika, her zaman ki gibi çok yakışmış. gümüşlüğü 5 yıl önce gördüm en son değişmemiş olması beni çok sevindirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sahilde değişiklik yok,çok güzelll,en sevdiğim yer Gümüşlük benim de.

      Sil
  6. ayyy yeşil ve mavii, beni benden alan renkler... Size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kafa aynı o zamann ne güzelll :) teşekkür ederimm :))

      Sil
  7. Nuraycım dikmişsin, yakıştırmışsın yine, çok beğendim. Ben bir de senin bandanalarına taktım. Özendim, saçlarıma perma yaptırıp kabarttıktan sonra rengarenk bandanalar bağlayacağım :) Ayrıca yeşili ve maviyi hayatıma sokma kararı verdim. Hatta yeşil keçe çanta dikilecek eennn kısa sürede. Bir blog yazısı okudum hayatım mı değişti ne? :) Sevgiler canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Nurten ne tatlısın yaaaa :)) Bandanaların başka faydalarını da söyleyeyim sana ;dip boyası geldiğinde en büyük kurtarıcıdır,aylarca takıp saçlarını boyamayıp dinlendirebilirsin,yataktan kalktığında her biri bir tarafta olan dalgaları gizleyip sanki bilerek ve isteyerek takmışsın gibi davranabilirsin,ayrıca teri çeker,ense çok terliyor mesela :)))Nurtennnn yeşil ve mavisiz olur muuu,bak almazsan ben göndereceğim sana zorla :)) yeşille siyah uyumu hele çokkk güzel oldu Nurten....Keçe kursuna gittiğini unutmadım Nurten Hanım,o keçe çanta tiz zamanda dikilecek,ben de bordodan dikeceğim,hatta bir yeşil projem daha var,eskiden etamine tablolar işlenirdi bilirsin ,ablam verdi öyle bir pano ,onu üstüne koymak istiyorum...projeler projeler bitmesinler ,inan böyle unutuyorum yalanı ,dolanı,haksızlığı,hukuksuzluğu.....Öpüyorum seni

      Sil
  8. Yine çok şık ve tatlısın,geniş zaman dauğrayacağım kısabir merhaba diye uğradım.
    Anacığım yoğun bakımdan çıktı yeni bir sürec beklemekteyiz,tedavisi inşallah iyi geçer.
    Sevgilerimle.
    yakışıklı oğluşu ve seni öpüyorum.

    YanıtlaSil