1 Mart 2016 Salı

YAPRAK DÖKER BİR YANIM BİR YANIM BAHAR BAHÇE / MANTEAU /KABAN ETKİNLİĞİ

     Bahar dallarına benzettiğim bir kumaş bulmuştum ,Mevlüdeciğimin kaban etkinliğine kaban dikeyim dedim ,bu sene ben arkadaşlarımın aksine reglan kollu bol modelleri seçtim,sanki 36 bedenim de...Böyle rüzgarda uçuş uçuş yürümeyi seviyorum ne yapayım,aynı mantodan Mevlüdeciğimin de varmış hem de kırmızı...
     Hani hep diyorum yaa arkadaşlarım çok beğendi diye bu sefer hiççç beğenmediler,kilolu göstermiş dediler ı ıhh dediler,size ne ben beğendim diye çemkirdim onlara :)))
      Gerçek düşüncenizi söyleyebilirsiniz ....


             


Ben fotoğraflardaki halini pek beğenemedim,gerçek halini çok beğenmiştim oysa,sonra şurdaki fotoğraf güzel olur mu,burda güzel olur mu diye diye geldim buralara...


43 yorum:

  1. Hiç de bi kere :))
    Reglan kola bayılırım ben... Ben de kiloluyum ama kıyafetlerimin içinde rahat olmaı çok seviyorum.
    Reglan kol özgürlük benim için :)))
    Kumaşın desenine bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahhaha çook teşekkür ederim Şebnemm :) bahar dalları gibi tıpkı kumaş,pek belli olmuyor ama gerçekten güzel ..sevgilerrrr

      Sil
  2. geyşa kimin olmuşun gurban.Ben pek beğendim.Şık olmuş bikerem.Hele altına ince çorap ve stiletto ayakkabıyla bir giy de ,bakalım arkadaşların ne diyecekler.Her türlü gideri var bu mantonun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geyşa hiçç aklıma gelmemişti :))) Sevdaaa evettt bu tarz mantoların altına stiletto çoook şık ve içine kısa elbise şahane olur amaaa ben giyemiyorum ne yazık ki bu tarz,ben altına düz ayakkabı giyerek iyice sporlaştırdım :)

      Sil
  3. Nurayyyy, cok guzel olmuss ama ben kumasina bayildim. Ne kadar guzel, yakin plan cekmen kumasi daha guzel tanitmis.
    Eeee hatun sicak memlekette oturuyor, tabi astar yapmaz. Bizim gibimi?:(
    Ben neredeyse polarlar, peluslarla astarlayacagim herseyi:))
    Arkadaslarin kiskanmis diyecegim sisman gostermis kisminda ama, banada ayni seyi soylemislerdi de bende model boyle diye cemkirmistim:))
    Aldim fotograflari hayatim, ellerine saglik, guzel gunlerde paralansin uzerinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mevlüdee,bahanem hazır fazla geliyor diye hahaha ....Aslında astarlansa o pazen kabanım da çok daha güzel olacak...Kıskanıyorlar kıskanıyorlar hele o Denizzz :))canım sayende diktik ne güzel oldu işte ...

      Sil
  4. Kumaşın düzenine bayıldım çok güzel. Ama bol kesim olduğu için kilolu gösterebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevdicannn,incecik olsak sorun olmayacak da ...

      Sil
  5. Ben öncelikle kumaşa takıldım ne yalan söyliyeyim. Çok şıkmış. Reglan kol konusunda çok da yalnız değilsin. Omuzlarım rahat ediyor diye aynı reglan kalıptan hatırladığım 4 manto diktim, daha da dikerim :) Manton çok havalı canım, güle güle giy. Kilolu göstermişmiş! Kiloluyuz diye reglan da mı giymeyelim? Gelicem o arkadaşlarının yanına, reglan kollu mantomla beraber hem de :) Sevgiler ve selamlar canım. İyi günlere, hep birlikte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yehuuuu tam destekkk yaşa varol Nurtennn,Mevlüdenin de var,Sen ben Mevlüde giyelim yan yana siz bizim mantolarımıza nasıl laf edersiniz ,daha iğneye ip geçirmeyi bilmiyorsunuz,bir de konuşuyorsunuz hahahaha gözümde canlandırıyorum bir yandan çok eğlenceli koptum gülmekten,gözlerimden yaş geldi valla (yarın gider anlatırım bu muhabbeti )....Dört tane haaa bakayım vardır yayınlarında ,kumaştan kısa ceket de dikeceğim..Benden de sevgiler canım akşam akşam güldürdün beni yaşa sen :)

      Sil
  6. Ben bu modeli gördüğümde bayılmıştım elimdeki kumaş az olduğundan kısasını dikmiştim tabi kursa giderken , hocanın dergisinden kalıbını temin ettiydim ....kolu benimkinin truvakar kumaşımda kışlık leopar desendi dur bir ara resimleyim ben onu
    . Övgü değil valla ben çokkkk beğendim Nuray'ım öyle güzell bir kumaştan dikmişin ki nasıl asil bir deseni varmış sana müthiş yakışmış hiçde şişman göstermiyr bu modelin havası böyle yani ...
    Eğer elinde dikişlerin azaldıysa rica etsem bu ay benim ceket etkinliğime katılırmısın :) öpüyorum seni mantonu severek neşeyle giyesin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hıııh duyun duyun kıskanç arkadaşlarım,bakın dikişten anlayanlar nasıl da biliyor :))) O ooo Aysel demek senin de var,dört olduk...resimle merak ettim,hem de leopar haa....Teşekkür ederim Ayselll beğendiğine sevindimm canımm...Hazır da bekliyorum ceket etkinliği için,yeni diktiğim iki tane var hatta,paylaşmadım bekletiyorum

      Sil
    2. Tamam benimkisini yakında paylaşırım diğer dikenler kim bilmiyorum gerçekten mükemmel bir kalıp ve model iyi etmişin dikmekle.
      Canımsın valla etkinliğim için ilk haber senden geldi nasıl heyecenlanıp sevindim sağoll öğretmenim çokk çalışkansın hem iş kadını hem ev hem terzilik maşallahhh.

      Sil
  7. Nuray cım kabana bayıdımço güzelolmuş gülerek giyin iyi günlerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacığım,sen de dik,hiç soramadım neler dikiyorsun diye :)

      Sil
  8. Ayy resimlerine tekrar baktım da senin kol boyunda aynıymış :)) ama harika bir kalıp herkes diksin kesinlikle pişman olmazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkinin kolu kalıbın aynı,değiştirmedim ama ben dik yaka ekledim,anlayanlar konuşuyor işte,ben de çok beğendim :)))

      Sil
  9. Teşekkür ederim Serverrr :)

    YanıtlaSil
  10. Hocam çok güzel olmuş her zamanki gibi :) Bu cümleyi çok yazıyorum ama ne yapayım yaptıklarınız çok güzeller ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm çoook teşekkür ederim,hahahaha benim için sakıncası yok valla Sevdacığım :)))öpüyorum seniii

      Sil
  11. Aman Allah'ım o nasıl bir desendir. O desene kaban fikri nasıl akla gelir. harika olmuş canım eline sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi Şebnem ,ben de çok sevdim kumaşı,çook teşekkür ederim canım,ne güzel yorum buuu :))

      Sil
  12. Reglan kollu modelleri ben de çok severim ama bu model bol kesim olduğu için sanırım biraz kilolu göstermiş evet bence yani ama ne yapayım düşüncelerinizi söyleyin demişsin ;)) Fakat yakışmış :)) Güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikimi de çok kolay reglan kolun ayrıca....Farkındayım canımmm ama sevdim işteee...Çok teşekkür ederim Aycann :)) sevgilerrr

      Sil
  13. Kaban bol olmuş evet ama bol kaban moda değil mii??? Çok yakışmış ama azıcık kilolu göstermiş :) Siz nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarzı öyle bol hem de modelin...Model bol ee ben de 36 beden değilim ,dolayısıyla daha kilolu gösteriyor,ama bdediğin gibi ben sevdimmm :) sağol canım

      Sil
  14. Çok hoş olmuş Nuray Hanımcığım kumaş ayrı model ayrı güzel siz içinde rahat mısınız önemli olan o gerisi teferruat :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok mutlu oldum ,çook teşekkür ederimm,içinde çook rahatım hem dee :))

      Sil
  15. İçine koyu renk düz dar elbise ve stiletto ile müthiş olacak bence. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim çok şık olacağına,deneyip göstereyim size de :) teşekkür ederimm...

      Sil
  16. Yine çok hoş:)) Kumaşını çok beğendim, iyi günlerde giy.
    Nuray seni mimledim, blogda yazı var, bakar mısın canım...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billurrr sağol canım ,hamilelere de çok çok gider bu model :)) mim için de teşekkür ederim canım,bakacağım ,öpüyorum senii

      Sil
    2. İnsan dolabında geniş kıyafetlere de yer vermeliymiş, hamile kalınca anladım bunu. Üzerime doğru düzgün hamile kıyafeti bulamadım(gerçi biraz da minyon olmamdan kaynaklandı bu durum) Kilolu da gösterse bu tarz parçalar olmalı. Ben çok beğendim kabanını;))

      Sil
  17. çok havalı olmuş çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederimm,mutlu oldum :))

      Sil
  18. Nuray hanım melinedin etkinliğindeki pazen kabanınıza bayıldım ben yaaa. Aslında tarzım değilken pazen o beni çok cezbetti. bu da ayrı güzel . maşallah size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün teşekkür ederim ,ben de çok sevdim hani bazı şeyleri dikersin ama hemen de gönlün geçer yaa,ben bakmaya doyamıyorum ,biraz kumaşından da kaynaklanıyor tabii,öyle güzel bir kırmızı kiii,hepimize maşallah valla:)))

      Sil
  19. Hocam boyunu biraz daha kisaltırsanız dsha iyi olacak bence. Bizler minyon hatunlar olduğumuz için özellikle A model dediğimiz bu modellerin uzun olanları biraz daha kısa gösteriyor. Yoksa kumaş harika. Model kumaşa uyum sağlamış. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hıııı,olabilir belki,bu modelin tam kısası var ceket gibi ondan dikeceğim bir de:))

      Sil
  20. Aaa, benim hobit pelerinimin modelindenmiiş, ama sizin kumaşınızla daha güzel olmuş örtmenim, hiç de kilolu göstermemiş, gayet de yakışmış, pek de havalı olmuş :) Güle güle eskitin. Ama tabi buranın havasında astara ihtiyaç yok falan diye hava atmazsanız seviniriz :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar bakayım senin o hobit pelerinine o zaman :)) Gökçeee çok sevindim beğenmene teşekkür ederim canım ...yaaa Gökçecim çaktırma ben astar yapmayı bilmiyorum ,o da bahanem oldu,aslında astar yapıyor olsam kesin astarlardım :))

      Sil
  21. 41 yorum yazılmış benim yorumum Maşallah olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısın yaaa :)) teşekkür ederimm :))) sevgilerrr

      Sil